ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegte knoldselleri med persille og sesam

HENRIETTE KRISTIANSEN | 18. marts 2022
Stegte knoldselleri kan erstatte kartofler til de fleste kødretter, de smager skønt og de er super sunde! Her får du de herlige rodfrugter som lynhurtigt tilbehør; knoldselleri-tern stegt i brunet smør med persille og sesamfrø.
Stegte knoldselleri med persille og sesam

Stegte knoldselleri kan erstatte kartofler til de fleste kødretter, de smager skønt og de er super sunde! Knoldselleri er rig på fibre og indeholder masser af C og B vitaminer, som styrker immunforsvar og stofskifte.

Her får du de herlige rodfrugter som lynhurtigt tilbehør; knoldselleri-tern stegt i brunet smør med persille og sesamfrø.


Stegte knoldselleri med persille og sesam

Stegte knoldselleri med persille og sesam

Stegte knoldselleri kan erstatte kartofler til de fleste kødretter, de smager skønt og de er super sunde! Her får du de herlige rodfrugter som lynhurtigt tilbehør; knoldselleri-tern stegt i brunet smør med persille og sesamfrø.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 1/2 stk. Knoldselleri
  • 30 gram Smør
  • 5-6 stk. Salvieblade
  • 2 spsk. Sesamfrø
  • Salt og peber
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 håndfuld Bredbladet persille hakket

Sådan gør du

  • Skræl og klargør knoldsellerien ved at skære yderste lag af og skær den i små tern.
  • Put smørret på en varm pande og lad det stege til det bruner let og dufter nøddeagtigt.
  • Tilføj salvieblade, selleritern, sesamfrø samt lidt salt og peber til panden. Lad det stege ca. 10 min – til sellerierne er møre og gyldne.
  • Smag til med lidt citronsaft og vend persillen i. Tag af varmen og server som tilbehør.

Noter

Stegte knoldselleri med persille og sesam

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)