
Stegte knoldselleri kan erstatte kartofler til de fleste kødretter, de smager skønt og de er super sunde! Knoldselleri er rig på fibre og indeholder masser af C og B vitaminer, som styrker immunforsvar og stofskifte.
Her får du de herlige rodfrugter som lynhurtigt tilbehør; knoldselleri-tern stegt i brunet smør med persille og sesamfrø.

Stegte knoldselleri med persille og sesam
Ingredienser
- 1/2 stk. Knoldselleri
- 30 gram Smør
- 5-6 stk. Salvieblade
- 2 spsk. Sesamfrø
- Salt og peber
- 1 tsk. Citronsaft
- 1 håndfuld Bredbladet persille hakket
Sådan gør du
- Skræl og klargør knoldsellerien ved at skære yderste lag af og skær den i små tern.
- Put smørret på en varm pande og lad det stege til det bruner let og dufter nøddeagtigt.
- Tilføj salvieblade, selleritern, sesamfrø samt lidt salt og peber til panden. Lad det stege ca. 10 min – til sellerierne er møre og gyldne.
- Smag til med lidt citronsaft og vend persillen i. Tag af varmen og server som tilbehør.
Noter

Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)