Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sprød sandwich med hytteost, røget laks og avocado

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

28. februar 2024
Denne her sprøde sag med hytteost, røget laks, avocado og tomat er skøn! Hytteosten er rørt sammen med krydderurter og lidt krydderier og så den bar puttet mellem 2 sprøde brød sammen med de andre gode sager. Det tar 5 min og smager luksus!
Sprød sandwich med hytteost, røget laks og avocado

Opskrift på sprød sandwich med hytteost, røget laks og avocado

Nem og lækker sandwich…?

Denne her sprøde sag med hytteost, røget laks, avocado og tomat er skøn!

Hytteosten er rørt sammen med krydderurter og lidt krydderier og så den bar puttet mellem 2 sprøde brød sammen med de andre gode sager. Det tar 5 min og smager luksus!

Perfekt på en dag, hvor man måske ikk lige gider så meget, men gerne vil ha noget lækkert alligevel
God som både frokost og aftensmad.


Sprød sandwich med hytteost, røget laks og avocado
Antal: 1 sandwich

Sprød sandwich med hytteost, røget laks og avocado

Denne her sprøde sag med hytteost, røget laks, avocado og tomat er skøn! Hytteosten er rørt sammen med krydderurter og lidt krydderier og så den bar puttet mellem 2 sprøde brød sammen med de andre gode sager. Det tar 5 min og smager luksus!
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2 skiver Brød godt brød – du kan både bruge franskbrød eller rugbrød
  • 1,5 spsk. Hytteost
  • 1 håndfuld Krydderurter jeg brugte persille og purløg
  • Salt og Peber lidt
  • 1 tsk. Flødeost naturel
  • 2 skiver Røget laks
  • 1/2 stk. Avocado
  • 3 skiver Tomat

Sådan gør du

  • Rist brødene eller steg dem på en pande i lidt smør.
  • Rør hytteost sammen med krydderurter og salt/peber.
  • Smør det ene brød med flødeost, put hytteostblandingen ovenpå og tilføj laks, avocado og tomat. Top med den anden skive brød og servér