x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spicy vodka pasta

EMMA JOHANSEN | 28. januar 2021
Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave.

Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave.


Spicy vodka pasta

Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Emma Johansen

Ingredienser

  • 70 gram Tomatpure for en mindre kraftig smag af tomat, brug mindre
  • 1 spsk. Smør
  • 2 spsk. Vodka op til 3 spsk.
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 stk. Chili lille og frisk - kan undlades hvis man ikke er til stærk mad
  • 2.5 deciliter Fløde
  • Basilikum frisk
  • 200 gram Pasta jeg havde lavet hjemmelavet pasta, det er ikke nødvendigt

Sådan gør du

    1. Smelt smør på en pande, tilsæt hvidløg og frisk chili.
    2. Tilsæt tomatpuré, rør godt rundt. 
    3. Tilsæt vodkaen, rør godt rundt og lad det simre et par minutter, så alkoholen fordampes. 
    4. Tilsæt fløden og lad det simrer et godt stykke tid på svagt varme, så retten bliver cremet. 
    5. Efter 5 minutters tid tilsæt en hånd parmesan, og smag til med salt/peber.
    6. Tilsæt til sidst de færdige kogte pasta/spaghetti og vend dem godt rundt i saucen. 
    7. Serveres med parmesan og hakket frisk basilikum på toppen (man kan sagtens toppe retten med bacon eller parmaskinke).

Noter

*portion er til 2 pers. så fordoble mængderne, hvis den skal laves til flere*

Om forfatteren


23 årige vestjysk pige som er bosat i Aarhus, har stor interesse for ærlig madlavning og afprøve nye ting i køknet. @emmanjohansen.food

Følg mig på Instagram her.