Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave.

Opskrift på spicy vodka pasta
Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave.

Servings: personer
Spicy vodka pasta
Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave.
Grej
Ingredients
- 70 gram Tomatpure for en mindre kraftig smag af tomat, brug mindre
- 1 spsk. Smør
- 2 spsk. Vodka op til 3 spsk.
- 3 fed Hvidløg
- 1 stk. Chili lille og frisk - kan undlades hvis man ikke er til stærk mad
- 2.5 deciliter Fløde
- Basilikum frisk
- 200 gram Pasta jeg havde lavet hjemmelavet pasta, det er ikke nødvendigt
Instructions
- Smelt smør på en pande, tilsæt hvidløg og frisk chili.
- Tilsæt tomatpuré, rør godt rundt.
- Tilsæt vodkaen, rør godt rundt og lad det simre et par minutter, så alkoholen fordampes.
- Tilsæt fløden og lad det simrer et godt stykke tid på svagt varme, så retten bliver cremet.
- Efter 5 minutters tid tilsæt en hånd parmesan, og smag til med salt/peber. Tilsæt til sidst de færdige kogte pasta/spaghetti og vend dem godt rundt i saucen.
- Serveres med parmesan og hakket frisk basilikum på toppen (man kan sagtens toppe retten med bacon eller parmaskinke).
Notes
*portion er til 2 pers. så fordoble mængderne, hvis den skal laves til flere*