x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sous Vide Pulled Pork Burger

SEBASTIAN JESPERSEN | 17. februar 2021
Så mørt, at man skulle tror det var løgn

Lækker burger med helt ekstremt mørt og dejligt pulled pork, coleslaw, bbq sauce og jalapenos.


Sous Vide Pulled Pork Burger

Så mørt, at man skulle tror det var løgn
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 day
Antal: 5 personer
Forfatter: Sebastian Jespersen

Ingredienser

  • 1.5 kilogram Nakkefilet
  • 0.5 stk. Hvidkål
  • 5 stk. Gulerødder
  • 3 deciliter Creme Fraiche
  • 1 deciliter Mayonnaise
  • 0.5 deciliter Æblecidereddike
  • 1 tsk. Honning
  • 1 spsk. Dijon sennep
  • 2 tsk. Rørsukker
  • 1 tsk. Spidskommen knust
  • 1 stk. BBQ Sauce
  • 1 stk. BBQ Rub til svin
  • 1 glas Jalapenos glas
  • 1 pakke Brioche Burgerboller

Sådan gør du

  • Tænd din Sous Vide på 74 grader.
    Krydder nakkefileten med en god bbq rub og vakuumer den. Derefter skal i Sous Vide i 24 timer.
    Riv gulerødder og hvidkål, tilsæt knust spidskommen, rørsukker, Dijon sennep, honning, æblecidereddike, mayonnaise og creme fraiche og bland det sammen. Sæt det på køl til senere brug.
    Når svinet næsten er færdigt efter 24 timer, skal ovnen forvarmes til 200c varmluft, så brioche bollerne kan varmes.
    Derudover skal svinet duppes tørt med køkkenrulle, have et lag bbq rub mere, og så have skorpe enten i ovn på 230 grader varmluft, eller med en gasbrænder.
    Derefter skal kødet trevles, og serveres i en brioche bolle med din coleslaw, jalapenos og en god bbq sauce.
    God fornøjelse og velbekomme.

Om forfatteren


Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide

Følg mig på Instagram her.