
Opskrift på scampi fritti
En lækker opskrift på den klassiske ret scampi fritti.
Jomfruhummerhalerne dyppes i en beignet-dej og frituresteges.
Dejen er med til at gøre dem super sprøde og lækre.

Scampi fritti
Ingredienser
- 9 stk. Jomfruhummerhaler
- 125 gram Hvedemel
- 3 gram Salt
- 1 deciliter Øl
- 1 spsk. Rom
- 1 deciliter Vand
- 2 stk. æggehvider
Sådan gør du
Beignetdejen
Bland melen og salten. Hæld derefter øl, smeltet smør, rom og lidt vand i og pisk sammen. Lad det hvile i køleskabet i 1 time, hvorefter de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i (så man ikke slår luften ud af dem).Scampi Fritti
Dyp halerne i beignetdejen og frituresteg dem i en din frituregryde/gryde ved 180 grader i 2 minutter (eller til de er gyldne). Server straks med en citronbåd og sammen med en mayonnaise eller en aioli.