ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rösti med røget laks

ANNE METTE AUTZEN | 13. april 2020
På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.

Dejlig simpel og dejlig ret.

På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.

Den kan bruges til alt lige fra en hors d’oeuvres, forret, snack eller som en del af en tapas anretning.

Rösti med røget laks


Rösti med røget laks

På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Forret, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

Rösti

  • 1 stk. Bagekartoffel stor
  • 1 stk. Løg stort
  • 1 stk. Æg
  • 2 spsk. Fløde
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Frisk spinat en håndfuld
  • 8 skiver Laks røget
  • 1 deciliter Creme Fraiche 38 %
  • 0.5 stk. Rødløg hakket
  • Kapers
  • Olie til stegningen

Sådan gør du

  • Riv kartoffel og løg groft.
    Læg dette i et klæde og pres væden ud.
    Hæld det efterfølgende i en skål og bland æg og fløde i.
    Tilsæt salt og peber.
    Steg 7-8 små rösti i olien på en mellem varm pande.
    Læg lidt spinat ovenpå röstien, efterfulgt af laks, en lille klat cremefraiche og afpynt med rødløg og kapers.
    Rösti med røget laks

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!