På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.

Dejlig simpel og dejlig ret.
På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.
Den kan bruges til alt lige fra en hors d’oeuvres, forret, snack eller som en del af en tapas anretning.

Rösti med røget laks
På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.
Udskriv
Pin
Antal: 4 personer
Ingredienser
Rösti
- 1 stk. Bagekartoffel stor
- 1 stk. Løg stort
- 1 stk. Æg
- 2 spsk. Fløde
- Salt og peber
Tilbehør
- Frisk spinat en håndfuld
- 8 skiver Laks røget
- 1 deciliter Creme Fraiche 38 %
- 0.5 stk. Rødløg hakket
- Kapers
- Olie til stegningen
Sådan gør du
- Riv kartoffel og løg groft. Læg dette i et klæde og pres væden ud. Hæld det efterfølgende i en skål og bland æg og fløde i. Tilsæt salt og peber. Steg 7-8 små rösti i olien på en mellem varm pande. Læg lidt spinat ovenpå röstien, efterfulgt af laks, en lille klat cremefraiche og afpynt med rødløg og kapers.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!