x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Røsti med laks

HENRIETTE KRISTIANSEN | 27. december 2019

Er du begyndt at overveje nytårsmenuen…?

Et forslag til forret kunne være de her sprøde rösti med gravad laks, avocado, creme fraiche og krydderurter.

De er helt simple at lave, men smager skønt!

Og ser nydelige ud ?

Røsti med røget laks

 

Rodfrugtsrøsti med laks og avocado


Røsti med laks

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Rösti

  • 200 gram Kartoffel
  • 100 gram Knoldselleri
  • 1 stk. Løg
  • 1 stk. Æg
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 0.5 deciliter Havregryn
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 0.5 tsk. Salt
  • Peber lidt

Topping

  • 1 deciliter Creme Fraiche
  • 100 gram Gravad laks
  • 1 stk. Avocado moden
  • Dild lidt (frisk)
  • Purløg lidt (frisk)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
    Skræl kartofler og rodselleri og riv det groft.
    Riv løget og put alle 3 dele i en skål og rør sammen.
    Tilføj æg, olie, havregryn, mel, salt og peber, rør sammen.
    Form små runde røstier (cirka 8 cm i diameter) ved at tage en spiseskefuld af massen til hver og læg på en bageplade med bagepapir.
    Pres hver klump sammen og form til runde røstier.
    Bag i cirka 25 minutter til de er gyldne og sprøde.
    Top med salat, cremefraiche, laks, avocado og krydderurter.
    Server ?

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.