Opskrift på røsti med laks
Er du begyndt at overveje nytårsmenuen…?
Et forslag til forret kunne være de her sprøde rösti med gravad laks, avocado, creme fraiche og krydderurter.
De er helt simple at lave, men smager skønt!
Og ser nydelige ud ?
Rodfrugtsrøsti med laks og avocado

Servings: personer
Røsti med laks
Ingredienser
Rösti
- 200 gram Kartoffel
- 100 gram Knoldselleri
- 1 stk. Løg
- 1 stk. Æg
- 1 spsk. Olivenolie
- 0.5 deciliter Havregryn
- 1 spsk. Hvedemel
- 0.5 tsk. Salt
- Peber lidt
Topping
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 100 gram Gravad laks
- 1 stk. Avocado moden
- Dild lidt (frisk)
- Purløg lidt (frisk)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Skræl kartofler og rodselleri og riv det groft. Riv løget og put alle 3 dele i en skål og rør sammen. Tilføj æg, olie, havregryn, mel, salt og peber, rør sammen. Form små runde røstier (cirka 8 cm i diameter) ved at tage en spiseskefuld af massen til hver og læg på en bageplade med bagepapir. Pres hver klump sammen og form til runde røstier. Bag i cirka 25 minutter til de er gyldne og sprøde. Top med salat, cremefraiche, laks, avocado og krydderurter. Server ?