Opskrift på rødbedetatar
En drønlækker rødbedetartar helt uden kød. Yderst præsentabel og perfekt som en forret, når der er gæster.
Rødbedetatar opskrift

Antal: personer
Rødbedetatar
Grej
- Blender (mulighed 1)
- Minihakker (mulighed 2)
Ingredienser
- 400 gram Rødbede hakket
- 1 spsk. Kapers
- 1 spsk. Estragon hakket
- 2 Skalotteløg finthakket
- 1 spsk. Æbleeddike
- 0.5 Lime saften herfra
- 1 tsk. Dijonsennep
- Salt og Peber
- 4 Æggeblommer
- 100 gram ost revet gammel knas fra Arla Unika
- 1 deciliter Mayonnaise estragonmayo
Sådan gør du
- Rødbeder hakkes fint, eventuelt i en blender eller kødhakker, og kommes i en skål.
- Hak kapers, skalotteløg og estragon og rør sammen med rødbede.
- Tilsæt æbleeddike, sennep, limesaft, salt og peber.
- Skil æggeblommerne fra æggehviderne.
- Anret estragonmayo på tallerkenen.
- Rødbedetartar anrettes ovenpå estragonmayo.
- Drys med revet ost og anret med en æggeblomme på toppen.
- Pynt eventuelt med brøndkarse.
Noter
TIP: Servér eventuelt med rugbrødschips eller surdejsbrød.