ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Risret med kylling

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

4. juli 2019

Opskrift på risret med kylling

Kylling med ris, blomkål og krydret kokossovs. Overvejelser om aftensmaden…? ?

Måske denne ris-ret med kylling, blomkål og krydret kokossauce…? ? 

Den smager herligt! Og er både nem og nærende…. ?

På toppen har jeg strøet stegt bacon; et salt og knasende pift, der klæder retten rigtigt godt… ?


Antal: 2 personer

Risret med kylling

Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Bacon I strimler/tern
  • 1 deciliter Ris Fuldkornsris
  • Salt
  • 4 clove Hvidløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0.5 tsk. Chiliflager
  • 2 stk. Kyllingebryst
  • 4 deciliter Grøntsagsbouillon
  • 2 tsk. Stødt ingefær
  • 1 stk. Blomkål
  • 1.5 deciliter Kokosmælk

Sådan gør du

  • Sæt risene til kogning, tilsæt lidt salt.
    Steg baconen sprød på en pande.
    Læg bacon til side. 
    Knus hvidløg og svits dem sammen med chili og ingefær på panden.
    Skær kylling i tern, og steg dem på panden med hvidløg, chili og ingefær.
    Tilsæt evt lidt olivenolie.
    Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 5 min.
    Del blomkål i små buketter, og kom dem i retten.
    Lad simre et par minutter mere og smag til med salt og peber.
    Server med ris og bacon ?