Opskrift på risret med kylling
Kylling med ris, blomkål og krydret kokossovs. Overvejelser om aftensmaden…? ?
Måske denne ris-ret med kylling, blomkål og krydret kokossauce…? ?
Den smager herligt! Og er både nem og nærende…. ?
På toppen har jeg strøet stegt bacon; et salt og knasende pift, der klæder retten rigtigt godt… ?

Risret med kylling
Ingredienser
- 200 gram Bacon I strimler/tern
- 1 deciliter Ris Fuldkornsris
- Salt
- 4 fed Hvidløg
- 2 spsk. Olivenolie
- 0.5 tsk. Chiliflager
- 2 stk. Kyllingebryst
- 4 deciliter Grøntsagsbouillon
- 2 tsk. Stødt ingefær
- 1 stk. Blomkål
- 1.5 deciliter Kokosmælk
Sådan gør du
- Sæt risene til kogning, tilsæt lidt salt. Steg baconen sprød på en pande. Læg bacon til side. Knus hvidløg og svits dem sammen med chili og ingefær på panden. Skær kylling i tern, og steg dem på panden med hvidløg, chili og ingefær. Tilsæt evt lidt olivenolie. Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 5 min. Del blomkål i små buketter, og kom dem i retten. Lad simre et par minutter mere og smag til med salt og peber. Server med ris og bacon ?