x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Risret med kylling

HENRIETTE KRISTIANSEN | 4. juli 2019

Kylling med ris, blomkål og krydret kokossovs. Overvejelser om aftensmaden…? ?

Måske denne ris-ret med kylling, blomkål og krydret kokossauce…? ? 

Den smager herligt! Og er både nem og nærende…. ?

På toppen har jeg strøet stegt bacon; et salt og knasende pift, der klæder retten rigtigt godt… ?


Risret med kylling

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, bacon, Blomkål, Hverdagsmad, Kylling, Kyllingebryst, Ris
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 200 gram Bacon I strimler/tern
  • 1 deciliter Ris Fuldkornsris
  • Salt
  • 4 clove Hvidløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0.5 tsk. Chiliflager
  • 2 stk. Kyllingebryst
  • 4 deciliter Grøntsagsbouillon
  • 2 tsk. Stødt ingefær
  • 1 stk. Blomkål
  • 1.5 deciliter Kokosmælk

Sådan gør du

  • Sæt risene til kogning, tilsæt lidt salt.
    Steg baconen sprød på en pande.
    Læg bacon til side. 
    Knus hvidløg og svits dem sammen med chili og ingefær på panden.
    Skær kylling i tern, og steg dem på panden med hvidløg, chili og ingefær.
    Tilsæt evt lidt olivenolie.
    Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 5 min.
    Del blomkål i små buketter, og kom dem i retten.
    Lad simre et par minutter mere og smag til med salt og peber.
    Server med ris og bacon ?

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.