Opskrift på risengrød i røremaskine
Er du træt af risengrød der brænder på? Gider du ikke at stå at røre i grøden i en time eller virker risengrød under dynen ikke for dig? Så har vi en løsning i denne opskrift til dig.
Risengrød i røremaskine
Ingredienser
- 2 liter Sødmælk
- 235 gram Grødris
- 5 gram Salt
Sådan gør du
- Denne opskrift er lavet ved hjælp af en SILVERCREST KITCHEN TOOLS® Monsieur Cuisine édition plus røremaskine. Den kan røre, men også styre temperaturer. Det gør f.eks. at du ikke behøver at stå at røre i grøden når du laver, da maskinen gør det for dig. Samtidig bliver temperaturen aldrig for høj, da maskinen selv regulerer det. Hæld al mælken op i røreskålen. Varm mælken op ved 100 grader på trin 1 under REVERSE funktionen. Påfyldningsåbningen skal være lukket. Tag låget af påfyldningsåbningen og tilsæt grød og salt. Låget skal forblive af. Tilbered grøden i 60 minutter på trin 1 ved 90 grader. Efter de 60 minutter er grøden klar til servering. Server f.eks. med kanelsukker og en smørklat. Se en video af processen herr: