Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rabarbersuppe (jordbær, hvid chokolade og vaniljeis)

MadmomsterMadmomster

MADMOMSTER - Det næste måltid, er det bedste måltid.

3. maj 2021
Jeg er vild med råvarerne man kan få lige nu og rabarber er altså fantastisk. Smagen af sommer, får I lige her...Det her er jordbær med fløde 2.0...Bare liiige med lidt ekstra.

Opskrift på rabarbersuppe (jordbær, hvid chokolade og vaniljeis)

Rabarbersuppe med friske jordbær, hakket hvid chokolade og vaniljeis.

Jeg er vild med råvarerne man kan få lige nu og rabarber er altså fantastisk.

Smagen af sommer, får I lige her…Det her er jordbær med fløde 2.0…Bare liiige med lidt ekstra.

Og den lækre rabarbersuppe i bunden, er smuk som bare pokker – den samler hele desserten.

Du kan lave suppen på forhånd og lav nu ekstra meget, så du har til fryseren – Det bliver et hit.

Det tager ingen tid at lave og så har du altså glade mennesker omkring dig, hvis du serverer denne dessert for dem.

Jeg spiser både med øjnene og maven og flot og smagsfuld mad, behøver ikke at tage lang tid at tilberede: Alle kan være med her.

Det her bliver uden tvivl, hittet på vores spisebord hele sommeren.

Opskriften finder du lige herunder:

Jeg håber den bringer smil og kærlighed til maven.

Rabarbersuppe jordbær, hvid chokolade og vaniljeis


Servings: 4 personer

Rabarbersuppe (jordbær, hvid chokolade og vaniljeis)

Jeg er vild med råvarerne man kan få lige nu og rabarber er altså fantastisk. Smagen af sommer, får I lige her...Det her er jordbær med fløde 2.0...Bare liiige med lidt ekstra.
Author: Madmomster
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 8 stk. Jordbær store
  • 300 gram Rabarber
  • 0.5 stk. Vaniljestang
  • 8 deciliter Vand
  • 5 spsk. Sukker
  • 4 spsk. Hvid chokolade hakket
  • 1 liter Vaniljeis god kvalitet
  • Frisk timian til pynt

Sådan gør du

  • Tag en gryde og fyld den med 300 gram rabarber, 8 dl vand, skrab kornene fra vaniljestangen og kom i sammen med vaniljestangen og tilsæt d 5 spiseskefuld sukker.
  • Kog det hele ved middel varme i 12-15 minutter.
  • Når det er kogt færdigt, sier du saften fra resten over i en plasticbeholder - smag til med lidt ekstra sukker, hvis den mangler sødme.
  • Lad herefter den smukke suppe køle ned. Hæld den herefter på en glaskanden inden servering - Den kan sagtnes holde sig i køleskabet.
  • Brug to jordbær pr. tallerken. Skær jordbærret i fine skiver og læg det i bunden af en dyb tallerken.
  • Tilsæt herefter et spiseskefuld hakket hvid chokolade.
  • Hæld den kolde rabarbersuppe i bunden - så den lige rammer kanten på jordbærrene.
  • Tag isen ud af fryseren 15 minutter før du skal bruge den. Til sidst anretter du en smuk kugle is ovenpå jordbærrene og pynter med lidt frisk timian.
  • Velbekomme.