ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Portobello svampe i ovn

MADOGLIVSNYDERI | 12. januar 2021

UHMMM OVNBAGT PORTOBELLO MED FYLD.

En skøn forret eller et let portionsanrette aftensmåltid.


Portobello svampe i ovn

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: madoglivsnyderi

Ingredienser

  • 6 stk. Portobellosvampe udhulet
  • 3 package Bacon i mindre stykker, sprødsteg
  • 6 clove Hvidløg finthakket
  • 10 stk. Cherrytomater finthakket
  • Bredbladet persille 1 håndfuld, hakket
  • Revet ost af en god ost
  • Flagesalt
  • Peber fra kværn

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Udhul Portobelloen og hak indholdet groft.
    Steg baconen til det sprødt og tilføj løg og hvidløg og svits til det blancheret.
    Tilsæt det hakket svampe ”kød” og svits til det mørt.
    Kom tomat og persille sammen med lidt salt og peber og rør det godt sammen.
    Hæld fyldet op i hvert Portobello og top med revet ost.
    Sæt dem på risten beklædt med bagepapir ind i den forvarmet ovn, i små 10 minutter til osten er smeltet.

Om forfatteren


Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi

Følg mig på Instagram her.