Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pizzasnegle

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

25. november 2021
Lækre pizzesnegle, der er perfekte til en hurtig snack, madpakken eller på farten.
Pizzasnegle

Opskrift på pizzasnegle

Lækre pizzesnegle, der er perfekte til en hurtig snack, madpakken eller på farten.

Jeg laver typisk disse pizzasnegle af resterne fra vores pizzaaftensmad. Så er ovnen varm og jeg har et varmt bagestål i ovnen.


Pizzasnegle
Antal: 30 stk.

Pizzasnegle

Lækre pizzesnegle, der er perfekte til en hurtig snack, madpakken eller på farten.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Bagning, Frokost, Snack
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

Pizzadej

  • 4 deciliter Vand 27-30 grader celsius
  • 15 gram Gær
  • 4-500 gram Pizzamel Manitoba eller Nuvola
  • 7 gram Havsalt

Tomatsauce

  • 1 dåse Passata Kan erstattes af hakkede- eller flåede tomater – de skal dog blendes
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1/2 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Sukker
  • Salt og Peber

Pizzasnegle

  • Pizzadej ovenstående dej
  • Skinke jeg bruger typisk serranoskinke, men du kan bruge lige hvad du vil.
  • Mozzarella revet
  • Oregano tørret

Sådan gør du

Pizzadej

  • Bland vand og gær sammen i en skål.
    Rør det sammen med cirka 100 gram mel og ælt det, f.eks. med en røremaskine.
    Tilsæt igen 100 gram mel og ælt.
    Tilsæt salt og mere mel under æltning, indtil dejen hænger sammen.
    Tag evt. dejen ud på bordet og ælt den færdig i hånden.
    Kom dejen i en skål med et rent viskestykke henover. Lad den hæve i cirka 2 timer ved stuetemperatur.
    Del dejen i 6-8 kugler og stram dem op. Det gøres ved at man skubber siderne på dejen ind under midten og får en stram overflade.
    Sæt dejen i en hævekasse med låg eller på en skærebræt med et klæde henover.
    Sæt den på køl og nu kan den hæve mellem 4-18 timer. Du skal blot tage dejen ud af køleskabet og sætte den på køkkenbordet 2 timer før den skal bruges.

Tomatsauce

  • Bland passata (flåede/hakkede tomater) med krydderierne.
    Smag til med salt og peber.
    Den er nu klar.

Pizzasnegle

  • Rul en dejkugle ud i en firkantet størrelse på cirka dejen ud i 25×45 cm.
    Smør et lag tomatsauce på dejen.
    Placer skinke ovenpå tomatsaucen.
    Drys de revne ost over og evt. tørret oregano (kan udelades).
    Rul dejen sammen til en lang pølse.
    Skær den i skiver a' cirka 4-5 cm og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad skærefladen være op og nedad.
    Hvis du har bagestål, så kan du tilberede dem på 5 minutter ved 300 grader varmluft. Jeg laver typisk disse pizzasnegle af resterne fra vores pizzaaftensmad. Så er ovnen varm og jeg har et varmt bagestål i ovnen.
    Hvis du ikke har et bagestål, så bag dem i 12-15 minutter ved 200 grader varmluft. Placer gerne pizzasneglene højt oppe i ovnen.
    Velbekomme.