ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bagestål

SPONSORERET INDHOLD | 18. december 2020

Bagestålet

Bagestålet

Foretrækker du en sprød, tyndbundet, italiensk pizza og et lækkert brød med en sprød skorpe – eller er du på jagt efter at ramme det perfekte surdejsbrød?

Så er Bagestålet en genial hjælper at have i dit køkken.

Det er de færreste af os, der har plads til en rigtig stenovn derhjemme, og derfor må vi ty til andre løsninger. At man er amatørbager, betyder jo ikke, at man ikke er kvalitetsbevidst! Og måske du allerede har forsøgt dig med en almindelig bagesten uden at være helt overbevist?

Flere og flere vælger at gå over til bagestål, og årsagen er ganske simpel: Stål bliver betydeligt varmere, og det betyder, at varmen langt hurtigere overføres til dejen, hvilket gør skorpen super sprød.

Stålet hjælper dig altså til at få endnu mere varme i din ovn eller på grillen, og det er varmen, der for alvor stimulerer udviklingen af lækre luftbobler i pizzabunden, bollerne, baguetten eller brødet.

Fordelen ved at bruge et bagestål kontra en bagesten er desuden, at den ikke risikerer at gå i stykker, når den varmes op til meget høje temperaturer.

Bagestål har derfor en imponerende levetid, og det, som vi har fundet, har en 10 års brudgaranti fra producentens side. Det leder og optager varme hele 18 gange bedre end en alm. bagesten, og der medfølger også to kombispader på 1,5 mm tykkelse og en dejskære!


Bagestålet kan købes her hos Bagestaalet.dk


Du kan se bagestålet i aktion her:


Bagestålet er fundet hos Bagestaalet.dk


Dejskæren er helt essentiel, når vi bager brød og boller, da det er nemt at dele dejen hurtigt og præcist, og kombispaden er yderst behjælpelig, når du skal have pizzaen eller bollerne ind og ud af din ovn.

Ved at have 2 kombispader kan du bruge den ene til at tage dejen ind og ud af ovnen og den anden til at forberede den næste pizza eller det næste hold af boller.


Opskrifter med bagestål

Surdejsbrød

Surdejsbrød - min bedste opskrift


Hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizza


Brunch Pizza

Brunch pizza


Pizzadej til tynde pizzaer

Pizzadej til tynde pizzaer


Italiensk pizza

Hjemmelavet Italiensk Pizza