1dåsePassataKan erstattes af hakkede- eller flåede tomater - de skal dog blendes
1tsk.Løgpulver
1/2tsk.Cayennepeber
1tsk.Sukker
Salt og Peber
Pizzasnegle
Pizzadejovenstående dej
Skinkejeg bruger typisk serranoskinke, men du kan bruge lige hvad du vil.
Mozzarellarevet
Oreganotørret
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Pizzadej
Bland vand og gær sammen i en skål.Rør det sammen med cirka 100 gram mel og ælt det, f.eks. med en røremaskine. Tilsæt igen 100 gram mel og ælt.Tilsæt salt og mere mel under æltning, indtil dejen hænger sammen. Tag evt. dejen ud på bordet og ælt den færdig i hånden.Kom dejen i en skål med et rent viskestykke henover. Lad den hæve i cirka 2 timer ved stuetemperatur.Del dejen i 6-8 kugler og stram dem op. Det gøres ved at man skubber siderne på dejen ind under midten og får en stram overflade.Sæt dejen i en hævekasse med låg eller på en skærebræt med et klæde henover.Sæt den på køl og nu kan den hæve mellem 4-18 timer. Du skal blot tage dejen ud af køleskabet og sætte den på køkkenbordet 2 timer før den skal bruges.
Tomatsauce
Bland passata (flåede/hakkede tomater) med krydderierne. Smag til med salt og peber.Den er nu klar.
Pizzasnegle
Rul en dejkugle ud i en firkantet størrelse på cirka dejen ud i 25x45 cm.Smør et lag tomatsauce på dejen.Placer skinke ovenpå tomatsaucen.Drys de revne ost over og evt. tørret oregano (kan udelades).Rul dejen sammen til en lang pølse. Skær den i skiver a' cirka 4-5 cm og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad skærefladen være op og nedad.Hvis du har bagestål, så kan du tilberede dem på 5 minutter ved 300 grader varmluft. Jeg laver typisk disse pizzasnegle af resterne fra vores pizzaaftensmad. Så er ovnen varm og jeg har et varmt bagestål i ovnen.Hvis du ikke har et bagestål, så bag dem i 12-15 minutter ved 200 grader varmluft. Placer gerne pizzasneglene højt oppe i ovnen.Velbekomme.