
Opskrift på pitabrød med tunsalat, æg og urtedressing
Dagens menu står på noget nemt, lækkert og børnevenligt; Pitabrød med fyld – ungerne får lidt forskellige små skåle med fyld at vælge imellem, de syns det er sjovt at bygge selv.
Mit fyld består af en hurtig tunsalat, en lynrørt cremefraiche dressing med krydderurter og syltede agurker og så lidt æg – et virkelig herligt mix.
Dressingen er på én gang både lidt sød pga. honningen, med også med små syrlige bider af agurk, hvilket klæder tunen og ægget utrolig godt.
Det nemt og hurtigt at lave! En dejlig hverdagsmenu

Pitabrød med tunsalat, æg og urtedressing
Ingredients
Tunsalat
- 2 dåser Tun i vand
- 1 spsk. Mayonnaise
- 3 spsk. Ymer eller skyr/cremefraiche
- 1 tsk. Citronsaft
- Salt og Peber
- 1 tsk. Rødløg finthakket
- 1 håndfuld Krydderurter hakkede, fx purløg og persille
Urtedressing
- 2 deciliter Creme fraiche
- 1 deciliter Syltede agurker eller cornichoner, finthakket
- 2 spsk. Basilikumblade finthakket
- 2 spsk. Bredbladet persille finthakket
- Salt og Peber
Desuden
- pitabrød
- Æg kogte
- Salat blandet
Instructions
Tunsalat
- Dræn tunen for vand og rør alle ingredienser godt sammen, smag til.
Urtedressing
- Rør alle ingredienser godt sammen og smag til.
Servering
- Bland de forskellige ingredienser som du ønsker – velbekomme.