ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

madoglivsnyderi

Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi

12. august 2021
En dejlig kyllingeret med pasta, svampe-hvidvinssovs, rucola og rosmarinmandler. Retten er let at lave og passer sig selv det meste af tiden.

Opskrift på pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

Der er ingen tvivl om vi er en pastafamilie….

Hvad med dig, er du også glad for pastaretter??

Hvis du er, så følg endelig med her:


Antal: 2 personer

Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

En dejlig kyllingeret med pasta, svampe-hvidvinssovs, rucola og rosmarinmandler. Retten er let at lave og passer sig selv det meste af tiden.
Forfatter: madoglivsnyderi
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

  • 250 gram Svampe brune, i tynde skiver
  • 250 gram Cherrytomater halveret
  • 2 stk. Hvidløg solo, halveret i tynde skiver
  • 2 spsk. Smør
  • 1 sjat Balsamico
  • 450 gram Kyllingebryst
  • 75 gram Frisk spinat
  • 3 deciliter Hvidvin
  • 0.5 liter Fløde
  • 2 tsk. Muskatnød revet
  • 1 spsk. Krydderier f.eks. rotisserie chicken rub
  • Flagesalt
  • 1 håndfuld Mandler rosmarinmandler
  • 2 håndfuld Rucola
  • 250+ gram Pasta frisk, kogt efter anvisning på pakken

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en sauterpande og svits svampe, hvidløg og tomater, sammen med et strejf muskatnød og rotisserie chicken rub.
  • Når svampene er møre, tilføjes spinat, hvidvin og balsamico eddike og det småsimre lidt.
  • Skær kylling i ønsker stykker og kom det i sovsen, lad retten små simre i 30 minutter.
  • Anret maden på en tallerken, først lidt ruccola, så pasta, hæld sovsene over, tilføj lidt rosmarin mandler.
  • Velbekomme.