
Opskrift på pasta limone
PASTA LIMONE: Easy Peasy Pasta Til DIG.
Skøn og hurtig aftensmad og tilbehør.
Denne pasta er genial som tilbehør til en lækker laks eller kylling og med en knasende sprød salat on the side.
Eller… Spis den som den er.
Den syrlige citron, friskkværnet peber og fedmen fra fløden og parmesan giver en skøn smag.
Det er svært at stoppe igen.
Fløden kan erstattes med pastavand og olivenolie.
Opskriften smider jeg her.

Pasta limone
Grej
- Stegepande Dyb pande
Ingredienser
- 500 gram Pasta efter eget valg
- 1 stk. Citron økologisk - saften herfra og en teskefuld revet skal
- 80 gram Parmesan friskrevet
- 2 spsk. Smør
- 4 deciliter Fløde
- Flagesalt
- Peber friskkværnet
- Olivenolie
- 1 deciliter Vand fra pastakogningen
- Krydderurter
Sådan gør du
- Kog din pasta færdig i en gryde med med letsaltet vand.
- Husk at gemme en kop pastavand.
- Smelt smør på en dyb pande.
- Tilsæt fløde og lad det koge let op. Bland citronsaften, citronskal heri og tilsæt salt og peber.
- Tilsæt parmesan og 1 dl pastavand. Lad det koge let op igen. Smag til.
- Vend den varme pasta på panden i den cremet citronblanding. – smag til, anret og server.
- Pynt af med friske urter og lidt friskkværnet peber.
- Velbekomme.