Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pandestegte koteletter med ferskner

mad_anstalten

mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter

6. juli 2020

Opskrift på pandestegte koteletter med ferskner

Skøn…skøn ret med saftige [øko] svinekoteletter – søde ferskner – chorizo pølse og krydderurter ???

En ret vi spiser ret ofte i sommer halvåret, når fersknerne er solmodne?

Og de klæ’r virkelig en simpel svinekotelet krydret med timian og rosmarin…det er altså bare ren mums?


Antal: 4 personer

Pandestegte koteletter med ferskner

Forfatter: mad_anstalten
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. Svinekoteletter øko
  • 20 gram Smør til stegning
  • 3 stk. Ferskner i både
  • 1 stk. Løg i både
  • Chorizo 10 cm pølse skåret i skiver
  • 0.5 tsk. Rosmarin tørret
  • Frisk timian både hakket og til pynt
  • 2 deciliter Vand
  • 2 spsk. fond koncentreret

Sådan gør du

  • Brun koteletterne i smør.
    Krydr med salt og peber.
    Tag dem til side og svits ferskner - pølse og løg i resten af smørret.
    Kom krydderurterne ved.
    Læg koteletterne tilbage på panden og hæld vand og fond på.
    Lad det simre 6-8 min.
    Smag til med salt og peber.
    Serveres med nye danske kartofler eller en rigtig god pasta.
    BON APPETIT?