Opskrift på pandestegte koteletter med ferskner
Skøn…skøn ret med saftige [øko] svinekoteletter – søde ferskner – chorizo pølse og krydderurter ???
En ret vi spiser ret ofte i sommer halvåret, når fersknerne er solmodne?
Og de klæ’r virkelig en simpel svinekotelet krydret med timian og rosmarin…det er altså bare ren mums?
Pandestegte koteletter med ferskner
Ingredienser
- 4 stk. Svinekoteletter øko
- 20 gram Smør til stegning
- 3 stk. Ferskner i både
- 1 stk. Løg i både
- Chorizo 10 cm pølse skåret i skiver
- 0.5 tsk. Rosmarin tørret
- Frisk timian både hakket og til pynt
- 2 deciliter Vand
- 2 spsk. fond koncentreret
Sådan gør du
- Brun koteletterne i smør. Krydr med salt og peber. Tag dem til side og svits ferskner - pølse og løg i resten af smørret. Kom krydderurterne ved. Læg koteletterne tilbage på panden og hæld vand og fond på. Lad det simre 6-8 min. Smag til med salt og peber. Serveres med nye danske kartofler eller en rigtig god pasta. BON APPETIT?