x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Ostesuppe

ANNE METTE AUTZEN | 14. september 2020

Nem og hurtig hverdagsret der kan laves på små 20 minutter.

Hvis du bruger grøntsagsbouillon, er retten sågar en vegetarret.


Ostesuppe

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 20 gram Smør
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 1 liter Bouillon grøntsags eller hønse
  • 300 gram Flødeost pikant
  • 1.5 deciliter Madlavningsfløde
  • 2 stk. Porre
  • 1 pinch Cayennepeber
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde - tilsæt og rør godt.
    Tilsæt halvdelen bouillonen og pisk mel/smør ud heri.
    Tilsæt resten af bouillonen. 
    Tilsæt madfløden og lad pikantosten smelte i suppen. 
    Tilsæt cayennepeber og smag til med salt og peber.
    Porrerne skylles og skæres over på langs, hvorefter de fint snittes.
    3/4 af porrerne koges langsomt med i suppen, mens 1/4 gemmes til anretning.
    Ostesuppe

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!