Opskrift på ostesuppe
Nem og hurtig hverdagsret der kan laves på små 20 minutter.
Hvis du bruger grøntsagsbouillon, er retten sågar en vegetarret.

Antal: personer
Ostesuppe
Ingredienser
- 20 gram Smør
- 2 spsk. Hvedemel
- 1 liter Bouillon grøntsags eller hønse
- 300 gram Flødeost pikant
- 1.5 deciliter Madlavningsfløde
- 2 stk. Porre
- 1 knivspids Cayennepeber
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde - tilsæt og rør godt. Tilsæt halvdelen bouillonen og pisk mel/smør ud heri. Tilsæt resten af bouillonen. Tilsæt madfløden og lad pikantosten smelte i suppen. Tilsæt cayennepeber og smag til med salt og peber. Porrerne skylles og skæres over på langs, hvorefter de fint snittes. 3/4 af porrerne koges langsomt med i suppen, mens 1/4 gemmes til anretning.