x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Nudler med grønne bønner og ovnbagt laks

Henriette Kristiansen | 11. marts 2021

Her får I en skøn hverdagsret med grove nudler, grønne bønner, edamebønner og bagt laks med et strejf af citron og ingefær.

Simpelt, lækkert og sundt…

Nudlerne er stegt i et mix af sesamfrøolie, soya og limesaft og har dermed masser af smag, som klæder bønnerne og laksen super godt…

Hurtigt og nemt at lave!

Nudler med grønne bønner og ovnbagt laks

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Bønner, Fisk, Laks
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Laks

  • 600 gram Laks
  • 0.5 deciliter Olivenolie
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 1 spsk. Citronsaft
  • Salt og peber fra kværn
  • 2 spsk. Sesamfrø

Nudler med grønt

  • 200 gram Haricots Vert friske eller frost
  • 200 gram Edamamebønner fra frost
  • 250 gram nudler grove
  • 1 stk. Squash
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 4 spsk. Sojasauce
  • 2 spsk. Limesaft
  • Salt og peber fra kværn

Sådan gør du

Laks

  • Tænd ovnen på 180 grader.
    Læg laksen i et ovnfast fad.
    Rør olivenolie, ingefær, citronsaft, salt og peber sammen og pensl laksen med det.
    Drys med sesamfrø.
    Tilbered cirka 15 minutter i ovn.
     

Nudler med grønt

  • Kog grønne bønner og edamebønner i letsaltet vand cirka 3 minutter. Dræn for vand.
    Kog nudlerne efter anvisninger på pakken og dræn også dem.
    Skær squashen i lange tynde strimler.
    Varm sesamolie og soya op på en pande og tilføj nudler, bønner, squash og limesaft. Vend sammen og steg et par minutter.
    Krydr godt med salt og peber.
    Tag laksen ud af ovnen, fjern skindet og server den med nudlerne og et drys sesam

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.