
Opskrift på nordisk rejecocktail
Nordisk rejecocktail – en supernem forret eller frokost, hvor 80’er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).
Retten er hurtig at lave og smager dejligt.
Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter“.

Nordisk rejecocktail
Ingredienser
Salat
- 0.5 stk. Spidskål 1/4 hvis det er et stort spidskål
- 500 gram Rejer Søkogte rejer med skal
Dressing
- 1 deciliter Mayonnaise God
- 1 spsk. Tomatpure
- 1 tsk. Eddike sherry eller sherryeddike
- 10 dråber Tabasco Sauce
- 0.5 tsk. Sød chilisauce
- Hvid peber Friskkværnet
- 1 spsk. Citronsaft
Pynt
- Citron Skåret i skiver
- Peber Fra kværn
Sådan gør du
- Snit kålen fint og kom den i en skål.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt i kålen.
- Gem ca. fire skefulde til anretning.
- Fordel kålen i fire glas eller skåle.
- Kom de pillede rejer over og hæld en skefuld dressing over rejerne i hvert glas.
- Kom friskkværnet peber over og pynt med citron.
- Server med et godt stykke brød.