x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Nordisk rejecocktail

MUUSMANN FORLAG | 18. februar 2019

Nordisk rejecocktail – en supernem forret eller frokost, hvor 80’er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).

Retten er hurtig at lave og smager dejligt.

Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter“.


Nordisk rejecocktail

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

Salat

  • 0.5 stk. Spidskål 1/4 hvis det er et stort spidskål
  • 500 gram Rejer Søkogte rejer med skal

Dressing

  • 1 deciliter Mayonnaise God
  • 1 spsk. Tomatpure
  • 1 tsk. Eddike sherry eller sherryeddike
  • Tabasco Sauce 10 dråber
  • 0.5 tsk. Sød chilisauce
  • Hvid peber Friskkværnet
  • 1 spsk. Citronsaft

Pynt

  • Citron Skåret i skiver
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Snit kålen fint og kom den i en skål.
    Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt i kålen.
    Gem ca. fire skefulde til anretning.
    Fordel kålen i fire glas eller skåle.
    Kom de pillede rejer over og hæld en skefuld dressing over rejerne i hvert glas.
    Kom friskkværnet peber over og pynt med citron.
    Server med et godt stykke brød.
     

Noter

Er det sæson, kan du koge et bundt grønne asparges, skære dem i passende stykker og fordele dem sammen med rejerne.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link