
Nordisk rejecocktail – en supernem forret eller frokost, hvor 80’er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).
Retten er hurtig at lave og smager dejligt.
Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter“.

Nordisk rejecocktail
Ingredienser
Salat
- 0.5 stk. Spidskål 1/4 hvis det er et stort spidskål
- 500 gram Rejer Søkogte rejer med skal
Dressing
- 1 deciliter Mayonnaise God
- 1 spsk. Tomatpure
- 1 tsk. Eddike sherry eller sherryeddike
- 10 dråber Tabasco Sauce
- 0.5 tsk. Sød chilisauce
- Hvid peber Friskkværnet
- 1 spsk. Citronsaft
Pynt
- Citron Skåret i skiver
- Peber Fra kværn
Sådan gør du
- Snit kålen fint og kom den i en skål.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt i kålen.
- Gem ca. fire skefulde til anretning.
- Fordel kålen i fire glas eller skåle.
- Kom de pillede rejer over og hæld en skefuld dressing over rejerne i hvert glas.
- Kom friskkværnet peber over og pynt med citron.
- Server med et godt stykke brød.
Noter
Om forfatteren
Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.
Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter", hvorfra denne opskrift stammer:
Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link