Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Nordisk rejecocktail

MuusmannMuusmann Forlag
 

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

18. februar 2019
Nordisk rejecocktail - en supernem forret eller frokost, hvor 80'er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).

Opskrift på nordisk rejecocktail

Nordisk rejecocktail – en supernem forret eller frokost, hvor 80’er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).

Retten er hurtig at lave og smager dejligt.

Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter“.


Antal: 4 personer

Nordisk rejecocktail

Nordisk rejecocktail - en supernem forret eller frokost, hvor 80'er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).
Forfatter: Muusmann Forlag
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Salat

  • 0.5 stk. Spidskål 1/4 hvis det er et stort spidskål
  • 500 gram Rejer Søkogte rejer med skal

Dressing

  • 1 deciliter Mayonnaise God
  • 1 spsk. Tomatpure
  • 1 tsk. Eddike sherry eller sherryeddike
  • 10 dråber Tabasco Sauce
  • 0.5 tsk. Sød chilisauce
  • Hvid peber Friskkværnet
  • 1 spsk. Citronsaft

Pynt

  • Citron Skåret i skiver
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Snit kålen fint og kom den i en skål.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt i kålen.
  • Gem ca. fire skefulde til anretning.
  • Fordel kålen i fire glas eller skåle.
  • Kom de pillede rejer over og hæld en skefuld dressing over rejerne i hvert glas.
  • Kom friskkværnet peber over og pynt med citron.
  • Server med et godt stykke brød. 

Noter

Er det sæson, kan du koge et bundt grønne asparges, skære dem i passende stykker og fordele dem sammen med rejerne.