x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mac & Cheese

MICHELLE TOLBøLL | 16. oktober 2019

Jeg kalder denne ret for en “Mac & Cheese Wannabe”!

En ægte Mac & Cheese indeholder jo kun makaroni, ost, mælk, mel og smør.

Mac & Cheese

Min udgave er derfor en slags videreudvikling af den klassiske Macaroni & Cheese, fordi jeg blandt andet putter bacon, kylling og bambusskud i den. Nam!

Det giver lidt mere fylde og mæthed til en ellers meget simpel ret 🙂

Det er en lækker, nem og lynhurtig hverdagsret, som du kan have klar på mindre end 30 minutter!

 

Mac & Cheese opskrift


Mac & Cheese

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Michelle Tolbøll

Ingredienser

  • 200 gram Suppehorn eller lignende
  • 200 gram Bacon i tern
  • 1 spsk. Smør
  • 2 clove Hvidløg
  • 2 Løg
  • 300 gram Kylling i fileter
  • 140 gram Bambus skud
  • 250 gram Flødeost pikant eller hvidløgssmag
  • 250 gram Cremefine eller anden madlavningsfløde
  • Salt og peber fra kværn

Sådan gør du

    1. De 2 fede hvidløg hakkes fint.
    2. Skær de 2 løg i halve ringe.
    3. Skær kyllingen i tern.
    4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
    5. Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af i en sigte. 
    6. Steg baconternene.
    7. Tag panden af varmen, når baconen er færdig, og sæt det til side.
    8. Smelt smørret i en gryde, der er stor nok til at rumme pastaen. Jeg brugte en wokpande med høj kant. 
    9. Tilsæt fint hakket hvidløg samt løgene skåret i halve ringe. Lad det stege, indtil det har fået en dejlig gylden farve. 
    10. Tilsæt bacon.
    11. Tilsæt kyllingen skåret i tern. 
    12. Tilsæt bambusskud og lad retten stå ved svag varme i 5 minutter.
    13. Tilsæt flødeost og bland godt. 
    14. Tilsæt cremefine eller madlavningsfløde. Rør godt og lad retten stå og simre i et par minutter. 
    15. Kom den kogte pasta i og vend det hele godt sammen.
    16. Smag til med salt og peber.
    17. Server straks - velbekomme.

Om forfatteren


Michelle elsker at være i køkkenet og prøve nye spændende ting og kombinationer.