
Opskrift på mac & cheese
Jeg kalder denne ret for en “Mac & Cheese Wannabe”!
En ægte Mac & Cheese indeholder jo kun makaroni, ost, mælk, mel og smør.
Min udgave er derfor en slags videreudvikling af den klassiske Macaroni & Cheese, fordi jeg blandt andet putter bacon, kylling og bambusskud i den. Nam!
Det giver lidt mere fylde og mæthed til en ellers meget simpel ret 🙂
Det er en lækker, nem og lynhurtig hverdagsret, som du kan have klar på mindre end 30 minutter!
Mac & Cheese opskrift

Mac & Cheese
Ingredienser
- 200 gram Suppehorn eller lignende
- 200 gram Bacon i tern
- 1 spsk. Smør
- 2 fed Hvidløg
- 2 Løg
- 300 gram Kylling i fileter
- 140 gram Bambus skud
- 250 gram Flødeost pikant eller hvidløgssmag
- 250 gram Cremefine eller anden madlavningsfløde
- Salt og Peber fra kværn
Sådan gør du
- De 2 fede hvidløg hakkes fint.
- Skær de 2 løg i halve ringe.
- Skær kyllingen i tern.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af i en sigte.
- Steg baconternene. Tag panden af varmen, når baconen er færdig, og sæt det til side. Smelt smørret i en gryde, der er stor nok til at rumme pastaen. Jeg brugte en wokpande med høj kant.
- Tilsæt fint hakket hvidløg samt løgene skåret i halve ringe. Lad det stege, indtil det har fået en dejlig gylden farve.
- Tilsæt bacon. Tilsæt kyllingen skåret i tern. Tilsæt bambusskud og lad retten stå ved svag varme i 5 minutter.
- Tilsæt flødeost og bland godt.
- Tilsæt cremefine eller madlavningsfløde. Rør godt og lad retten stå og simre i et par minutter.
- Kom den kogte pasta i og vend det hele godt sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Server straks - velbekomme.