
Opskrift på lun taco salat
Lun, sprød og krydret taco salat med guacamole.
Så er der tacos på en helt ny måde! Tacos er generelt en genial måde at få brugt de små rester af majs, agurk, tomat og hvad der ellers skulle hobe sig op i køleskabet i løbet af en typisk uge. Du kan bruge et væld af forskellige friske grøntsager, alt efter hvad du har liggende, og på den måde kan du variere din tacosalat fra gang til gang.
En skøn og nem aftensmad – også nem og lækker at have med til frokost på jobbet. Bare husk at pakke tortillachipsene for sig selv, så de ikke når at blive bløde 🙂

Lun taco salat
Ingredienser
- 450 gram Hakket Oksekød
- 2 Avocado
- 1 spsk. Creme Fraiche
- 0.5 Citron Saften herfra
- 2 fed Hvidløg Pressede
- 0.5 tsk. Cayennepeber
- 1 tsk. Koriander Stødt
- 1 tsk. Spidskommen Stødt
- Salt og Peber Efter smag
- Agurk Mængde efter behov
- Cherrytomater Mængde efter behov
- Majs Mængde efter behov
- Forårsløg Mængde efter behov
- Rød peberfrugt Mængde efter behov
- 1 pakke Tortillachips
Sådan gør du
- Brun kødet af i en gryde.
- Tilføj taco- eller fajitamix og rør sammen.
- Sluk for komfuret og læg låg på.
- Find en blender.
- Kom avocado, creme fraiche, citronsaft, presset hvidløg, cayennepeber, koriander og spidskommen i blenderen.
- Blend til ønsket konsistent. Ønskes en grovere guacamole, mos da i stedet med en gaffel i en skål.
- Smag til med salt, peber og eventuelt andre krydderier.
- Guacamolen tager sig også godt ud med finthakket rødløg, tomater og frisk koriander (udelad da stødt koriander).
- Hak dine grøntsager som du foretrækker dem.
- Anret det hele i en dyb tallerken og kom stykker af tortillachips ovenpå.
- Nemt og lækkert!