Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kyllingenuggets

MadmomsterMadmomster

MADMOMSTER - Det næste måltid, er det bedste måltid.

28. marts 2021
Jeg elsker den sprøde og saftige kylling, når den har fået lov at ligge i kærnemælk og trække smag til sig. Opskriften er nem og du kan finde den lige her.

Opskrift på kyllingenuggets

Crispy Kylling nuggets:

I går kørte vi Take Away fra køkkenet – Det var ren grillbar på Ønskeøen.

Lækker mad, men stadig vildt nemt Og JA, det er 100 % købefritter efter bestilling fra drengene – det kan også noget.

Jeg elsker den sprøde og saftige kylling, når den har fået lov at ligge i kærnemælk og trække smag til sig.

Opskriften er nem og du kan finde den lige her.


Servings: 4 personer

Kyllingenuggets

Jeg elsker den sprøde og saftige kylling, når den har fået lov at ligge i kærnemælk og trække smag til sig. Opskriften er nem og du kan finde den lige her.
Author: Madmomster
Ret: Hovedret, Snack
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 3 timer
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • 2 pakker Kyllingebryst
  • 0.5 liter Kærnemælk
  • Salt og Peber
  • 2 spsk. Paprika
  • 2 spsk. Estragon
  • 2 spsk. Cayennepeber
  • 2 spsk. Løgpulver
  • 2 spsk. Stødt ingefær
  • 200 gram Mel
  • 1 spsk. Natron
  • 1 spsk. Bagepulver
  • 1 pakker Panko eller rasp
  • Fritureolie

Instructions

  • Opskriften kræver en dyb pande/eller en frituregryde.
  • Du skal bruge 2 stationer & en bradepande med bagepapir:
  • 1 til kylling og 1 til mel, krydderier og PANKO - plus en plade du kan ligge dem på.
  • Rens din kyllingefileter og skær dem i mundrette stykker.
  • Bland kærnemælk med alle dine krydderi og smid dine nuggets i. Lad dem gerne stå og trække et par timer. Kærnemælk gør kyllingen saftig når den kommer i varm olie.
  • Bland mel, salt, peber, natron og bagepulver i et fad - tilsæt PANKO til sidst og bland det hele
  • Gør en bageplade klar med bagepapir:
  • Så er du klar.Vend din kyllingestykker i PANKOblandningen - Brug to gafler til processen, så slipper du for fedtet fingre. Kom de færdige stykker på bradepande.
  • Tænd din friture på 170 grader eller tag en dyb pande og kom fritureolie i (cirka halvfuldt).
  • Varm op og steg din kylling 2-4 minutter. Hold øje med farven. Gylden brun og sprød, så er den der. Kom dem på noget køkkenrulle og servér.
  • Serveres med sprøde fritter og grønt.
  • Velbekomme

Notes

Tips til tilbehør:
Jeg har serveret slaw til de sidste par gange. Revet gulerod, strimlet spidskål, bladselleri i tynde strimler. Bland 2 dl cremefraiche 18 %, 2 spiseskefuld mayo, 1 spiseskefuld sennep dijon, salt, peber og saften fra en halv citron. Bland det hele sammen og spis ved siden af.