
Opskrift på kyllingenuggets
Crispy Kylling nuggets:
I går kørte vi Take Away fra køkkenet – Det var ren grillbar på Ønskeøen.
Lækker mad, men stadig vildt nemt Og JA, det er 100 % købefritter efter bestilling fra drengene – det kan også noget.
Jeg elsker den sprøde og saftige kylling, når den har fået lov at ligge i kærnemælk og trække smag til sig.
Opskriften er nem og du kan finde den lige her.

Kyllingenuggets
Grej
- Frituregryde Eller dyb pande
Ingredients
- 2 pakker Kyllingebryst
- 0.5 liter Kærnemælk
- Salt og Peber
- 2 spsk. Paprika
- 2 spsk. Estragon
- 2 spsk. Cayennepeber
- 2 spsk. Løgpulver
- 2 spsk. Stødt ingefær
- 200 gram Mel
- 1 spsk. Natron
- 1 spsk. Bagepulver
- 1 pakker Panko eller rasp
- Fritureolie
Instructions
- Opskriften kræver en dyb pande/eller en frituregryde.
- Du skal bruge 2 stationer & en bradepande med bagepapir:
- 1 til kylling og 1 til mel, krydderier og PANKO - plus en plade du kan ligge dem på.
- Rens din kyllingefileter og skær dem i mundrette stykker.
- Bland kærnemælk med alle dine krydderi og smid dine nuggets i. Lad dem gerne stå og trække et par timer. Kærnemælk gør kyllingen saftig når den kommer i varm olie.
- Bland mel, salt, peber, natron og bagepulver i et fad - tilsæt PANKO til sidst og bland det hele
- Gør en bageplade klar med bagepapir:
- Så er du klar.Vend din kyllingestykker i PANKOblandningen - Brug to gafler til processen, så slipper du for fedtet fingre. Kom de færdige stykker på bradepande.
- Tænd din friture på 170 grader eller tag en dyb pande og kom fritureolie i (cirka halvfuldt).
- Varm op og steg din kylling 2-4 minutter. Hold øje med farven. Gylden brun og sprød, så er den der. Kom dem på noget køkkenrulle og servér.
- Serveres med sprøde fritter og grønt.
- Velbekomme