ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kyllingefrikadeller

Food N FunFood N' Fun

Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.

11. januar 2019

Opskrift på kyllingefrikadeller

Sunde kyllingefrikadeller der kan pifte aftensmaden op, denne opskrift er med revne gulerodder, og havregryn.

Det gør frikadellerne fulde af fibre, og de mætter godt. Kan bruges til aftensmad, eller er gode til madpakken.


4

Kyllingefrikadeller

Forfatter: Food N' Fun
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 kilogram kyllingefars
  • 2 stk. Løg finthakkede
  • 4 spsk. Hvedemel
  • 4 spsk. Havregryn
  • 2 stk. Æg
  • 2 stk. Gulerødder revnen
  • 2 deciliter Mælk
  • Krydderier salt & peber
  • Olie til stegning

Sådan gør du

Tag en stor skål og put dit kyllingefars i skålen.

Bland finthakkede løg sammen med farsen og rør rundt. 

Tilsæt mel, havregryn, æg, og gulerodder og bland let sammen igen. 

Tilsæt dernæst 2 dl mælk og bland sammen, til en let konsistens fremkommer. 

Smag til med salt og peber, og bland skålen sammen igen. 

Kyllingefrikadeller

 

    Stegning

    • Tag en pande med lidt olie, og varm ved middel varme. 
      Put en stor spiseske fars på panden.
      Steg frikadellerne et par minutter på hver side, til de er flotte gylden brune. 
       
       

    Noter

    Kan eventuelt serveres med kartofler, friske grøntsager og en sovs efter eget ønske. 
    Se min video her: 
    https://www.youtube.com/watch?v=HiOjBAFr2ok