x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kold kartoffelsalat

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. maj 2018

Vi giver dig en opskrift på en nem og lækker kartoffelsalat. Denne udgave er en kold kartoffelsalat og et dejligt tilbehør til en grillaften.


Kold kartoffelsalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 500 gram Kartofler
  • 0.25 tsk. Sød sennep
  • 2 spsk. Mayonnaise Evt. Hjemmelavet
  • 1 deciliter Tykmælk Kan erstattes af creme fraiche
  • Salt
  • Peber
  • Karry
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne i vand med salt, til de er møre.
    Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af.
    Rør tykmælk, mayonnaise og sennep sammen og smag til med salt, peber, karry og citronsaft.
    Skær kartoflerne i mindre stykker og vend kartoflerne i dressingen.
    Sæt kartoffelsalaten på køl indtil servering og lad dem trække i minimum 15 minutter.
    Kold kartoffelsalat

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.