x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kold kartoffelsalat med krydderurter

PER ASMUSSEN | 19. maj 2018

Her har vi en lækkert og nem kartoffelsalat fyldt med krydderurter. Denne udgave er en kold kartoffelsalat og et dejligt tilbehør til en grillaften.


Kold kartoffelsalat med krydderurter

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 1 kilogram Kartoffel Gerne små
  • 1 spsk. Creme Fraiche
  • 3 spsk. Mayonnaise Hjemmerørt, købe-, Helmanns eller Miracel Whip
  • Krydderier Salt og peber
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Karry
  • Krydderurter Persille, mynte og basilikum

Sådan gør du

  • Sørg for at kartoflerne har ens størrelser.
    Kog dem i vand med salt, til de er møre. Det tager typisk 20 minutter.
    Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af. Den hurtigste måde at få dem til at køle ned på er i et fad hvor de ikke ligger oven på hinanden og på køl/frost.
    Bland kartoflerne sammen i dressingen og lad dem trække i minimum 15 minutter før servering.
    Lige før servering tilsættes de hakkede krydderurter, gerne i store mængder.
    Kartoffelsalaten passer godt til det meste kød fra grillen.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.