x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kartoffelsalat

PER ASMUSSEN | 16. maj 2018

Her har vi en lækkert og nem kartoffelsalat. Denne udgave er en kold kartoffelsalat og et dejligt tilbehør til en grillaften.


Kartoffelsalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 1 kilogram Kartoffel Gerne små
  • 1 spsk. Creme Fraiche
  • 3 spsk. Mayonnaise Hjemmerørt, købe-, Helmanns eller Miracel Whip
  • Krydderier Salt og peber
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 2 tsk. Karry
  • Krydderurter Hakket persille

Sådan gør du

  • Sørg for at kartoflerne har ens størrelser. Kog kartoflerne i vand med salt, til de er møre. Det tager typisk 15-20 minutter.
    Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af. Den hurtigste måde at få dem til at køle ned på er i et fad hvor de ikke ligger oven på hinanden og på køl/frost.
    Bland kartoflerne sammen i dressingen og lad dem trække i minimum 15 minutter før servering.
    Kartoffelsalaten passer godt til det meste kød fra grillen.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.