Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kartoffelsalat med tomater, spinat og kapers

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

26. april 2021
Tomaterne tilføjer friskhed, kapers lidt salt og syrligt og dressingen skaber en fin balance mellem lidt bid og sødme. Hele herligheden er klar på 30 minutter, inklusiv kartoffel kogetid.

Opskrift på kartoffelsalat med tomater, spinat og kapers

Ih hvor har jeg glædet mig til at skyde grill sæsonen i gang, det betyder nemlig også masser af skønne kartoffelsalater de kommende måneder.

Kartoffelsalater kan laves i alle afskygninger, de nemme, de hurtige og de smager bar skønt!

Vi lagde ud i dag med den her farverige omgang hvor kartoflerne er mixet med cherrytomater, soltørrede tomater, kapers og spinat – alt sammen vendt i en mild sennepsdressing, der bare klæder kartoflerne super godt.

Tomaterne tilføjer friskhed, kapers lidt salt og syrligt og dressingen skaber en fin balance mellem lidt bid og sødme. Hele herligheden er klar på 30 minutter, inklusiv kartoffel kogetid.


Antal: 4 personer

Kartoffelsalat med tomater, spinat og kapers

Tomaterne tilføjer friskhed, kapers lidt salt og syrligt og dressingen skaber en fin balance mellem lidt bid og sødme. Hele herligheden er klar på 30 minutter, inklusiv kartoffel kogetid.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Kartofler små og nye
  • 150 gram Cherrytomater
  • 1 deciliter Soltørrede tomater
  • 2 spsk. Kapers
  • 1 håndfuld Purløg finthakket
  • 2 håndfulde Frisk spinat grofthakket

Dressing

  • 1 spsk. Grov sennep
  • 4 spsk. Olie
  • 0.5 spsk. Honning flydende
  • 1-2 spsk. Citronsaft
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Skrub og skyl kartoflerne og sæt dem til kogning i letsaltet vand - de skal være møre, men med lidt bid.
  • Skyl de kogte kartofler i koldt vand og lad dem dryppe af. Skær dem i tern.
  • Skær cherrytomater i kvarte og hak de soltørrede tomater groft.
  • Put kartofler, de 2 slags tomater, kapers, purløg og spinat i en skål.
  • Rør dressingen sammen og vend i skålen - sæt på køl til servering.