Opskrift på kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri
Kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri.

Kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri
Ingredients
- 750 gram Kartofler
- 2 stk. Porre
- 0.25 stk. Knoldselleri
- 2 stk. Løg
- 3 fed Hvidløg
- 1.5 liter Vand med kylling/grønsagsbouillon i
- Hvidvinseddike 1 squish
- 1 spsk. Citronsaft
- 1 tsk. Timian tørret
- Salt og Peber
- 1 deciliter Madlavningsfløde
- Smør til stegningen
Instructions
- Skræl og hak kartofler i mindre stykker, samt porre, løg og hvidløg.
- Steg løgene til de er blevet klare, tilsæt resten af grønsagerne, og lad få farve.
- Tilsæt vand, bouillonterninger, hvidvinseddike, tørrede timian og salt.
- Koges indtil grønsagerne er møre, og kan blendes til en glat suppe.
- Serveres med hjemmelavet rugbrødsknas, bacon og frisk purløg.
Notes
*Knoldsellerien kan sagtens undlades og erstattes af 250 gram kartofler*