Denne ret får jeg en del henvendelser på. Derfor kommer der her en opskrift. Håber I vil give den et skud!

Opskrift på kammusling med syrnet fløde, ramsløg, æble og kinaradise
Denne ret får jeg en del henvendelser på.
Derfor kommer der her en opskrift.
Håber I vil give den et skud!

Antal: personer
Kammusling med syrnet fløde, ramsløg, æble og kinaradise
Denne ret får jeg en del henvendelser på. Derfor kommer der her en opskrift. Håber I vil give den et skud!
Ingredienser
Kammusling
- 4 stk. Kammuslinger
- Salt og Peber
- Olie til stegning
- Smør til stegning
Syrnet fløde
- 0.25 liter Piskefløde
- Citronsaft fra 1 citron
- Olie til stegning
- Smør til stegning
Grøn olie
- 2 deciliter Olie smagsneutral
- Ramsløg en stor håndfuld
- Salt lidt
- Citron lidt
Syltet kinaradise
- 1 stk. Kinaradise
- 2 deciliter Eddike lager
- 1 deciliter Vand
- 2 deciliter Sukker
Andet
- 1 stk. Æbler gerne syrligt
- Tallerkensmækker anden urt kan bruges
Sådan gør du
Syltet kinaradisse
- Hæld eddike, sukker og vand i en gryde.
- Varm langsomt op til sukkeret er opløst.
- Brug en skrælle til at snitte kinaradisen, så du får lange strimler.
- Læg strimlerne i syltelagen og stil på køl.
Grøn olie
- Varm 2 dl olie op til cirka 70 grader, og blend det med ramsløgene i 10 minutter.
- Sigt olien og smag til med salt og citron.
- Stil på køl.
Syrnet fløde
- Bland fløde og citronsaft og lad det stå på køkkenbordet i cirka 30 minutter.
- Rød godt rundt i det inden servering så det tykner.
- Smag eventuelt til med lidt salt.
Kammuslinger:
- Fjern muskler fra kammuslingerne og krydrer dem med salt og peber.
- Varm en pande godt op med lidt olie (8/9).
- Steg kammuslingerne i cirka 45-60 sekunder (til de er gyldne).
- Vend kammuslinger, tilsæt en god klat smør og sluk for varmen.
- Hæld smør over kammuslingerne og tag dem af panden efter cirka 1 minut.
- Skær æbler med et parisiennejern og anret som anvist.