Honning/senneps glaseret hamburgerryg

Opskrift på hamburgerryg med grønlangkål
Opskrift på en lækker honning/sennepsmarineret hamburgerryg med grønlangkål. Klassisk dansk mad der altid er et hit.

Servings: Portioner
Hamburgerryg med grønlangkål
Honning/senneps glaseret hamburgerryg
Ingredients
- 1 kilogram Hamburgerryg
- 5 spsk. Sennep
- 10 spsk. Honning
- 400 gram Grønkål
- 2 spsk. Hvedemel
- 10 gram Smør
- 5 deciliter Mælk
- 1 kilogram Kartoffel
Instructions
Hamburgerryg
Kog hamburgerryggen i 20 minutter. I mens blander man sennep og honning til en marinade, 1 del sennep 2 dele honning. Hamburgerryg tages op af gryden og kommer i et ovnfast fad og påføres marinade og giver den 30 minutter i ovnen ved 180 grader varmluft. Den marinade der flyder af undervejs suges op med en stegepipette og sprøjtes tilbage over kødet hver 10. minut.Kartofler
Skræl kartoflerne og kog dem i vand med salt i ca. 20 minutter. Hvis du stikker i kartoflerne med en skarp kniv, så skal de falde af når du løfter kniven.Grønlangkål
Imens kødet er i ovnen blanceres det fint hakkede grønkål i det vand hamburgerryggen blev kogt i, i 3 - 4 minutter. Kålen skylles under koldt vand og hakkes fint bagefter. Der laves nu en opbagt hvid sovs. Grønkålen kommes i den opbagte sovs og voila så er der serveret.