ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grønkålswraps med laks og flødeostcreme

HENRIETTE KRISTIANSEN | 7. februar 2024
En ret der både er sund, nem og lækker – det får I lige her; skønne grønkålswraps med laks og flødeostcreme smagt til med masser af krydderurter. En perfekt lille appetizer til festlige anledninger, en lækker frokost eller en sund og lynhurtig aftensmad. Er også gode at ha med i madpakken eller på udlugten.
Grønkålswraps med laks og flødeostcreme

En ret der både er sund, nem og lækker – det får I lige her; skønne grønkålswraps med laks og flødeostcreme smagt til med masser af krydderurter. En perfekt lille appetizer til festlige anledninger, en lækker frokost eller en sund og lynhurtig aftensmad. Er også gode at ha med i madpakken eller på udlugten.

Jeg har lavet wrapsene med grønkål her, men du kunne også sagtens bruge spinat eller en kombi af de to.

Skal der gøres lidt ekstra ud af det, kan du – som her, servere dem med en simpel grøn salat og lidt ristet brød


Grønkålswraps med laks og flødeostcreme
Antal: 4 personer

Grønkålswraps med laks og flødeostcreme

En ret der både er sund, nem og lækker – det får I lige her; skønne grønkålswraps med laks og flødeostcreme smagt til med masser af krydderurter. En perfekt lille appetizer til festlige anledninger, en lækker frokost eller en sund og lynhurtig aftensmad. Er også gode at ha med i madpakken eller på udlugten.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Forret, Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Grønkålswraps

  • 3 stk. Æg
  • 2 deciliter Havregryn
  • 1,5 deciliter Mælk
  • 1 tsk. Salt
  • 1/2 tsk. Peber
  • 150 gram Grønkål frisk og hakket. Kan erstattes af spinat
  • Smør til stegningen

Fyld

  • 2 spsk. Flødeost naturel
  • 2 spsk. Skyr eller græsk yoghurt
  • 1 håndfuld Purløg frisk
  • 1 håndfuld Persille frisk
  • 1 håndfuld Basilikum frisk
  • Salt og peber
  • Citronsaft
  • 200 gram Røget laks

Tilbehør

  • 1 stk. ciabattabrød
  • 1 deciliter Olivenolie
  • Salat blandet grøn salat
  • Vinaigrette eller en god salatdressing

Sådan gør du

Wraps

  • Blend alle ingredienser til en fin jævn dej og steg 4 wraps på en pande i lidt smør.
  • Tag dem af varmen.

Fyld

  • Lav en ostecreme ved at hakke krydderurterne fint og røre dem sammen med ost og skyr.
  • Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Smør ostecremen på dine wraps, fordel laks over og rul dem sammen. Skær hver wrap i 4-5 mindre stykker.
  • Vend din salat sammen med en vinagrette eller anden salatdresing og anret lakserullerne ovenpå.
  • Skær ciabattabrød i skiver og pensl dem med olivenolie og drys med salt. Rist dem i en brødrister eller lun dem 5 min i ovnen og server til din salat og lakseruller.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)