Opskrift på grillet kinakål
Vi har her en opskrift på lækre kinakålshjerter, der er grillet og karameliseret.
Kålene kan sagtens stå alene til en let frokost, men er mest beregnet til at bruges som en god salat til en bøf på grillen.
Vi har opskriften fra bogen: “Nemme salater og tilbehør“.

Antal: Portioner
Grillet kinakål
Ingredienser
- 1 stk. Kinakål Til denne ret skal du kun bruge hjerterne fra kinakålen.
- 2 deciliter Mayonnaise
- Kapers 1 stor håndfuld
- Karse 1 håndfuld blomsterkarse – blade og blomster
- Brøndkarse 1 håndfuld
Sådan gør du
- 1. Fjern de yderste blade af kålen, og del hjertet i 4 lige store dele. 2. Hak kapersene superfint, og vend dem i mayonnaisen. 3. Steg kålhjerterne ved høj varme på en grill. Sørg for, at de tager godt med farve og karamelliserer. Tag kålstykkerne af grillen, og kom dem direkte op i skålen med mayonnaisen. 4. Vend det hele rundt, og sørg for, at mayonnaisen kommer ind i alle riller og sprækker. Krydr med salt og peber, og anret sammen med brøndkarse og blomsterkarse. 5. Når du har gang i grillen, kan du jo passende grille en god hakkebøf til kålen – det vil passe perfekt.