Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Glutenfri & laktosefri broccoli scones

Lene Barner Dyg

Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.

13. januar 2019
Scones uden gluten og laktose - på en time

Opskrift på glutenfri & laktosefri broccoli scones

Lækre broccoli scones uden gluten og laktose.

Velsmagende og nemme at have med på farten eller i madpakken.


Servings: 12 stk.

Glutenfri & laktosefri broccoli scones

Scones uden gluten og laktose - på en time
Author: Lene Barner Dyg
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredients

  • 2 stk. Broccoli hoveder Blanceres kort
  • 2 stk. Æg
  • 2 stk. Pasteuserede æggehvider i bæger
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Special Ingredients Xanthan Gum Kan undlades eller købes via Gastrofun
  • 4 spsk. Husk Jeg brugte den grønne variant
  • 1 deciliter Glutenfri havregryn
  • 1 deciliter Solsikkekerner
  • 2 spsk. Hampefrø
  • 1 tsk. Groft salt
  • 1 deciliter Revet vegansk ost Jeg har brugt mozzarella fra Vivolifte. Kan købes i Føtex eller Kvickly
  • 2 spsk. Rosmarin Meget kraftig smag, brug netop det krydderi du elsker.
  • stk. Revet skal af 1 citron Økologisk
  • Sesamfrø Til at drysse på toppen inden bagning

Instructions

  • Rør æg og æggehvider sammen og tilsæt det blancherede og hakket broccoli.
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen med æggemassen og rør godt rundt.
  • Kør det hele på en foodprocessor.
  • Form 12 boller med hænderne og drys sesamfrø på toppen.
  • Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.