Scones uden gluten og laktose - på en time

Lækre broccoli scones uden gluten og laktose.
Velsmagende og nemme at have med på farten eller i madpakken.

Glutenfri & laktosefri broccoli scones
Scones uden gluten og laktose - på en time
Udskriv
Pin
Antal: 12 stk.
Ingredienser
- 2 stk. Broccoli hoveder Blanceres kort
- 2 stk. Æg
- 2 stk. Pasteuserede æggehvider i bæger
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Special Ingredients Xanthan Gum Kan undlades eller købes via Gastrofun
- 4 spsk. Husk Jeg brugte den grønne variant
- 1 deciliter Glutenfri havregryn
- 1 deciliter Solsikkekerner
- 2 spsk. Hampefrø
- 1 tsk. Groft salt
- 1 deciliter Revet vegansk ost Jeg har brugt mozzarella fra Vivolifte. Kan købes i Føtex eller Kvickly
- 2 spsk. Rosmarin Meget kraftig smag, brug netop det krydderi du elsker.
- stk. Revet skal af 1 citron Økologisk
- Sesamfrø Til at drysse på toppen inden bagning
Sådan gør du
- Rør æg og æggehvider sammen og tilsæt det blancherede og hakket broccoli.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen med æggemassen og rør godt rundt.
- Kør det hele på en foodprocessor.
- Form 12 boller med hænderne og drys sesamfrø på toppen.
- Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
Om forfatteren
Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.