ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Glutenfri & laktosefri broccoli scones

LENE BARNER DYG | 13. januar 2019
Scones uden gluten og laktose - på en time

Lækre broccoli scones uden gluten og laktose.

Velsmagende og nemme at have med på farten eller i madpakken.


Glutenfri & laktosefri broccoli scones

Scones uden gluten og laktose - på en time
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Lene Barner Dyg

Ingredienser

  • 2 stk. Broccoli hoveder Blanceres kort
  • 2 stk. Æg
  • 2 stk. Pasteuserede æggehvider i bæger
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Special Ingredients Xanthan Gum Kan undlades eller købes via Gastrofun
  • 4 spsk. Husk Jeg brugte den grønne variant
  • 1 deciliter Glutenfri havregryn
  • 1 deciliter Solsikkekerner
  • 2 spsk. Hampefrø
  • 1 tsk. Groft salt
  • 1 deciliter Revet vegansk ost Jeg har brugt mozzarella fra Vivolifte. Kan købes i Føtex eller Kvickly
  • 2 spsk. Rosmarin Meget kraftig smag, brug netop det krydderi du elsker.
  • stk. Revet skal af 1 citron Økologisk
  • Sesamfrø Til at drysse på toppen inden bagning

Sådan gør du

  • Rør æg og æggehvider sammen og tilsæt det blancherede og hakket broccoli.
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen med æggemassen og rør godt rundt.
  • Kør det hele på en foodprocessor.
  • Form 12 boller med hænderne og drys sesamfrø på toppen.
  • Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Om forfatteren


Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.