Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Glutenfri fiskefilet

Fadls forlagfadlsforlag
 
21. maj 2019
Paneret i æg og polenta

Opskrift på glutenfri fiskefilet

Er det muligt at lave en fiskefilet med glutenfri panering? Ja, en kombination af polenta og parmesan/pecorino kan give dig den samme sprødhed som du kender fra rasp, hvedemel eller panko.

Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen. Hun har følgende tip til opskriften:

“Du kan sagtens udelade osten, og du kan, som beskrevet i den forgående opskrift, bruge quinoa i stedet for polenta og tilsætte finthakkede krydderurter. Her passer estragon, persille eller dild rigtig godt.”


Servings: 2 Portioner

Glutenfri fiskefilet

Paneret i æg og polenta
Author: fadlsforlag
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • Fiskefilet 2 store eller 4 små
  • 2 stk. Æg
  • 200 gram Polenta
  • 50 gram Parmesan Eller pecorino
  • Salt
  • Peber Fra kværn
  • Jomfruolivenolie
  • Smør

Sådan gør du

  • Pisk æggene let sammen.
    Bland polenta med fintrevet ost, salt og peber.
    Vend først fiskefileterne i æg, og derefter i polentablandingen.
    Steg dem 3-4 minutter på hver side i en blanding af smør og olie på en jævn varm pande, til de er sprøde og gennemstegte.
    Stegetiden afhænger lidt af størrelsen på fileterne.