Go Back
+ servings
Servings: 2 Portioner

Glutenfri fiskefilet

Paneret i æg og polenta
Author: fadlsforlag
Keyword: Aftensmad, Fisk, Fiskefilet, Frokost, Glutenfri
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • Fiskefilet 2 store eller 4 små
  • 2 stk. Æg
  • 200 gram Polenta
  • 50 gram Parmesan Eller pecorino
  • Salt
  • Peber Fra kværn
  • Jomfruolivenolie
  • Smør
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Pisk æggene let sammen.
    Bland polenta med fintrevet ost, salt og peber.
    Vend først fiskefileterne i æg, og derefter i polentablandingen.
    Steg dem 3-4 minutter på hver side i en blanding af smør og olie på en jævn varm pande, til de er sprøde og gennemstegte.
    Stegetiden afhænger lidt af størrelsen på fileterne.