
Opskrift på frikadellesandwich
Frikadellesandwich er bare så lækkert, og så er det heldigvis virkelig nemt at lave.
Når jeg laver mad, laver jeg næsten altid store portioner, fordi det tager cirka lige lang tid. Så er det nemt at hive noget lækkert frem i hverdagen. Jeg har f.eks. tit brioche burgerboller liggende i fryseren – alt bliver bare bedre med briocheboller!
Denne gang havde jeg nogle frikadeller tilovers fra aftenen forinden, så der skulle da laves frikadellesandwiches! Man kan lave en frikadellesandwich på mange måder, alt efter hvad man selv foretrækker og hvor meget tid man lige har, men jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af den – for eksempel ved at tilføje sprøde løgringe, som jeg gjorde denne gang.
Så det her er mit bud på en rigtig lækker frikadellesandwich/burger! Jeg har lavet alt fra bunden af, men du kan også bare bruge opskriften som inspiration. De dele, som du ikke lige ønsker at lave fra bunden, dem udskifter du bare med købeudgaverne.

Frikadellesandwich
Ingredienser
- 4 stk. Burgerbolle
- 12 stk. frikadeller
- 8 stk. løgringe
- 1 spsk. remoulade
- 1 spsk. Ketchup
- 1 spsk. Syltede rødløg
Sådan gør du
- Halvér burgerbollerne. Jeg brugte mine egne brioche burgerboller, dog uden sesam, da min 4-årige datter ikke er så meget for dem.
- Rist burgerbollerne på skærefladen. Så trænger dressingen ikke ind i brødet.
- Smør underbollen med ketchup. Jeg brugte hjemmelavet Heinz-ketchup. Den tager ingen tid at lave, for alle ingredienserne skal bare i en blender. Og den smager fuldstændig som den ægte vare.
- Smør overbollen med remoulade. Her brugte jeg min mands hjemmelavede remoulade, som også er lavet helt fra bunden af med hjemmelavet mayo og hjemmelavede pickles.
- Lun frikadellerne og placér dem ovenpå ketchuppen. Læg herefter syltede rødløg efterfulgt af de sprøde løgringe.
- Læg overbollen på toppen og klem sandwichen lidt sammen. Så er der serveret!
Noter
Se en teaser til vores video hvor vi laver burgerbollen her: I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.