x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Frikadellesandwich

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 4. august 2020

Frikadellesandwich er bare så lækkert, og så er det heldigvis virkelig nemt at lave.

Når jeg laver mad, laver jeg næsten altid store portioner, fordi det tager cirka lige lang tid. Så er det nemt at hive noget lækkert frem i hverdagen. Jeg har f.eks. tit brioche burgerboller liggende i fryseren – alt bliver bare bedre med briocheboller!

Denne gang havde jeg nogle frikadeller tilovers fra aftenen forinden, så der skulle da laves frikadellesandwiches! Man kan lave en frikadellesandwich på mange måder, alt efter hvad man selv foretrækker og hvor meget tid man lige har, men jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af den – for eksempel ved at tilføje sprøde løgringe, som jeg gjorde denne gang.

Så det her er mit bud på en rigtig lækker frikadellesandwich/burger! Jeg har lavet alt fra bunden af, men du kan også bare bruge opskriften som inspiration. De dele, som du ikke lige ønsker at lave fra bunden, dem udskifter du bare med købeudgaverne.


Frikadellesandwich

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 Burgerbolle
  • 12 frikadeller
  • 8 løgringe
  • 1 spsk. remoulade
  • 1 spsk. Ketchup
  • 1 spsk. Syltede rødløg

Sådan gør du

Noter


Se en teaser til vores video hvor vi laver burgerbollen her:
I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.