ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Frikadellesandwich

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 4. august 2020
Hamrende lækker og nem frikadellesandwich til hele familien. Her er alt lavet fra bunden, men du kan selv udskifte med købeversionerne, hvis du vil!

Frikadellesandwich er bare så lækkert, og så er det heldigvis virkelig nemt at lave.

Når jeg laver mad, laver jeg næsten altid store portioner, fordi det tager cirka lige lang tid. Så er det nemt at hive noget lækkert frem i hverdagen. Jeg har f.eks. tit brioche burgerboller liggende i fryseren – alt bliver bare bedre med briocheboller!

Denne gang havde jeg nogle frikadeller tilovers fra aftenen forinden, så der skulle da laves frikadellesandwiches! Man kan lave en frikadellesandwich på mange måder, alt efter hvad man selv foretrækker og hvor meget tid man lige har, men jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af den – for eksempel ved at tilføje sprøde løgringe, som jeg gjorde denne gang.

Så det her er mit bud på en rigtig lækker frikadellesandwich/burger! Jeg har lavet alt fra bunden af, men du kan også bare bruge opskriften som inspiration. De dele, som du ikke lige ønsker at lave fra bunden, dem udskifter du bare med købeudgaverne.


Antal: 4 personer

Frikadellesandwich

Hamrende lækker og nem frikadellesandwich til hele familien. Her er alt lavet fra bunden, men du kan selv udskifte med købeversionerne, hvis du vil!
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 4 stk. Burgerbolle
  • 12 stk. frikadeller
  • 8 stk. løgringe
  • 1 spsk. remoulade
  • 1 spsk. Ketchup
  • 1 spsk. Syltede rødløg

Sådan gør du

Noter


Se en teaser til vores video hvor vi laver burgerbollen her:
I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.