Opskrift på frikadeller med timian
Vi giver dig en lækker opskrift på frikadeller med timian der er stegt i masser af smør.
Frikadeller med timian
Ingredienser
- 500 gram Hakket kalv og flæsk
- 2 stk. Æg
- 12 gram Groft salt
- 1 deciliter Sødmælk
- 1 stk. Løg
- 5 centiliter Vand Med brus (danskvand)
- 2 spsk. Rasp
- 1 spsk. Hvedemel
- 1 knivspids Allehånde
- 1 spsk. Timian
- Peber Friskkværnet peber efter smag
- 100 gram Smør Til stegningen
Sådan gør du
- Riv løget fint på et rivejern og bland alle ingredienserne sammen med farsen i en stor skål.
- Lad farsen hvile i 30 minutter ved stuetemperatur.
- Smelt smørret i en stor tykbundet pande ved middelhøj varme og form frikadellerne med en ske mens de løbende lægges på panden.
- Steg dem i cirka 10 minutter på hver side og de er klar til servering.