DEN SUNDE SNICKERS den er for lækker til ikke at lave.
Foruden chokolade og peanuts, er den bl.a. fyldt med dadler, rosiner, mandler og kokosolie.
Opskriften er både gluten- og laktosefri.

Ingredienser
Bund
- 170 gram Mandler ristede
- 80 gram Rosiner
- 5 stk. Dadler uden sten
- 1 tsk. Kokosolie
- 1 pinch Salt
"Karamel"
- 10 stk. Dadler uden sten
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 deciliter Kogende vand
- 1.5 tsk. Kokosolie
Chokoladetoppen
- 145 gram Peanuts saltede
- 120 gram Mørk chokolade 70 %
- 1 spsk. Kokosolie
Sådan gør du
Bund
- 1.Læg rosiner i kogende vand i 10 minutter. 2. Sigt vandet fra rosinerne. 3. Mandler, dadler, rosiner, salt og kokosolie godt sammen. 4. Kom bagepapir i en form, og kom massen der i. Pres den godt ned, den skal være cirka 1,5 cm tyk. Sæt på køl.
"Karamel"
- 1. Blend dadler og vaniljel 2. Tilsæt kogende vand og kokosolie. Blend det godt i 4 minutter. 3. Fordel massen ud over bunden. Sæt den tilbage på køl.
Chokoladetoppen
- 1. Smelt chokoladen og rør kokosolien i. 2. Vend peanuts i chokoladen, og kom chokoladen ovenpå "karamellen". 3. Pak din "snickers" godt ind og sæt den på køl. Når chokoladen er stivnet, kan den skæres ud.
Om forfatteren
Kok
Tak til @frederikbillebrahe for inspiration og følg gerne mig på Instagram her.