Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

De nemmeste og lækreste hindbærsnitter

Micki-ChengMickiCheng

Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!

15. april 2020
De nemmeste og lækreste hindbærsnitter!! Hvem skal bage sådan en portion til dig? Ellers kan du bage dem selv

Opskrift på de nemmeste og lækreste hindbærsnitter

SÅ ER DE HER!!! ??

De nemmeste og lækreste hindbærsnitter!!

Hvem skal bage sådan en portion til dig?!

Ellers kan du bage dem selv!

Det er super nemt og ligetil – og opskriften får du selvfølgelig her!


Antal: 1 bradepande

De nemmeste og lækreste hindbærsnitter

De nemmeste og lækreste hindbærsnitter!! Hvem skal bage sådan en portion til dig? Ellers kan du bage dem selv
Forfatter: MickiCheng
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 11 minutter

Ingredienser

  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 75 gram Flormelis
  • 160 gram Smør
  • 265 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 knivspids Salt
  • 0.5 deciliter Vand koldt
  • 225 gram Hindbærmarmelade fast - cirka mængde

Glasur og pynt

  • 225 gram Flormelis
  • 1 spsk. Vand det kan være op til 2 spsk.
  • 2 spsk. krymmel

Sådan gør du

  • Bland mel, flormelis, salt, vaniljesukker og bagepulver.
  • Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen hurtigt med det kolde vand.
  • Pak dejen ind i plastik og lad den hvile på køl i cirka 40 minutter.
  • Tag dejen ud af køl, del dejen i to og rul to lange rektangler ud på cirka 10 x 30 cm.
  • Skær kanterne til, så begge rektangler er lige store.
  • Bag bundene i cirka 11-13 minutter ved 200 grader almindelig ovn til kanterne er gyldne.
  • De skal ikke være hårde som småkager.
  • Tag bundene ud, lad dem køle let og smør et lag hindbærmarmelade på den ene bund.
  • Kom den anden bund ovenpå, lav en god tyk glasur, smør det på og drys med krymmel, inden du skærer snitterne ud med en skarp kniv.
  • God fornøjelse med det.