Opskrift på citrussalat
Andre der døjer lidt med snue og ondt i halsen her i kulden….?
Den her simple citrussalat er sprængfyldt med antioxidanter og c-vitaminer fra både appelsin, grape, klementin og granatæble – lige til at styrke immunforsvaret og så smager den bare super godt! Sød, frisk og syrlig på samme tid med knas fra salte pistacienødder og perfekt afbalanceret med drys af krydderurter. Jeg har brugt persille, men jeg tror også mynte ville ha været lækkert ?
Salaten kan bikses sammen på 10 minutter og bruges som tilbehør til de fleste varme retter, som en del af brunchbordet eller bare som den er som mellemmåltid…. ?
Jeg har lavet en citron/sukkersirup og hældt over frugterne, men vil du springe det punkt over, kan du i stedet bare drysse med sukker ?
Citrussalat

Citrussalat
Ingredienser
- 1 stk. Appelsin
- 1 stk. Grape
- 2 stk. Klementin
- 2 spsk. Granatæble kerner
- Pistacienødder 1 håndfuld
- Persille 1 lille bundt - hakket
Sirup
- 1 spsk. Citronsaft
- 2 spsk. Sukker
- 0.5 deciliter Vand
Sådan gør du
- Put ingredienserne til siruppen i en lille gryde og kog op til sukkeret smelter. Kog yderligere 3-4 minutter. Tag af varmen. Skræl dine citrusfrugter og skær dem i tynde skiver. Anret dem på en tallerken. Hæld siruppen over frugterne. Top med granatæblekerner, pistacienødder og persille. Server ?