
Opskrift på broccolisalat med valnødder og rosiner
Enkelt og lækker opskrift på et godt til 2-3 personer, afhængig af hvor sulten man er: Broccolisalat med valnødder og rosiner.
Retten er vegansk/plantebaseret.
Vi har opskriften fra bogen: “Den plantebaserede kost“, skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.

Broccolisalat med valnødder og rosiner
Ingredienser
- 2.5 deciliter Sojayoghurt naturel
- 2 tsk. Dijonsennep
- 1 fed Hvidløg op til 2 fed - pressede
- 3 tsk. Æblecidereddike
- Peber kan udelades
- 400 gram Broccoli cirka
- 50 gram Valnødder hakkede
- 50 gram Rosiner
- 0.5 stk. Rødløg finthakket
Sådan gør du
- Bland sojayoghurt, sennep, hvidløg og æblecidereddike, og smag evt. til med peber.
- Hak broccolien fint. Bland det hele sammen og smag til. Salaten smager klart bedst, når den har fået lov til at trække min. en times tid og endnu bedre til dagen efter.
- Dressingen er også god til andre salater, evt. tilsat lidt sødme i form af fx stevia.