x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Broccolisalat med valnødder og rosiner

MUUSMANN FORLAG | 17. august 2020

Enkelt og lækker opskrift på et godt til 2-3 personer, afhængig af hvor sulten man er: Broccolisalat med valnødder og rosiner.

Retten er vegansk/plantebaseret.

Vi har opskriften fra bogen: “Den plantebaserede kost“, skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.


Broccolisalat med valnødder og rosiner

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 3 personer
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Sojayoghurt naturel
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 1 clove Hvidløg op til 2 fed - pressede
  • 3 tsk. Æblecidereddike
  • Peber kan udelades
  • 400 gram Broccoli cirka
  • 50 gram Valnødder hakkede
  • 50 gram Rosiner
  • 0.5 stk. Rødløg finthakket

Sådan gør du

  • Bland sojayoghurt, sennep, hvidløg og æblecidereddike, og smag evt. til med peber.
    Hak broccolien fint. Bland det hele sammen og smag til. Salaten smager klart bedst, når den har fået lov til at trække min. en times tid og endnu bedre til dagen efter.
    Dressingen er også god til andre salater, evt. tilsat lidt sødme i form af fx stevia.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Den plantebaserede kost

Bogen kan købes her.