Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Blancheret hvide asparges med brunet smør

Denlillemadblog

Denlillemadblog laver mad og drikkelse, som har god smag og hvor alle kan være med.

20. maj 2020

Opskrift på blancheret hvide asparges med brunet smør

Lille fredag herhjemme står den næsten altid på lidt fine dining i weekenderne.

Her en klassisk forret her i foråret er blancheret hvide asparges med brunet smør.


Antal: 2 personer

Blancheret hvide asparges med brunet smør

Forfatter: Denlillemadblog
Forb. tid: 7 minutter
Tilb. tid: 7 minutter

Ingredienser

  • 8 stk. Asparges hvide
  • 50 gram Smør
  • Hasselnødder 1 lille håndfuld - ristede
  • 0.5 tsk. Salt

Sådan gør du

  • Knæk bunden af, skyld og skræl de hvide asparges fra hovedet og ned af stænglen.
    Kog lidt vand i en gryde og tilsæt cirka 20 gram smør og 1/2 tsk salt.
    Aspargesene skal koge i cirka 4 minutter.
    Smelt resten af smørret langsomt i en lille gryde og sving det rundt engang imellem.
    Sluk når smørret begynder at brune og tilsæt hasselnødderne.
    Fordel de asparges på to tallerkener og hæld den brunede smør og hasselnødder henover.
    Velbekomme!