x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Blancheret hvide asparges med brunet smør

DENLILLEMADBLOG | 20. maj 2020

Lille fredag herhjemme står den næsten altid på lidt fine dining i weekenderne.

Her en klassisk forret her i foråret er blancheret hvide asparges med brunet smør.


Blancheret hvide asparges med brunet smør

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 7 minutter
Tilb. tid: 7 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Denlillemadblog

Ingredienser

  • 8 stk. Asparges hvide
  • 50 gram Smør
  • Hasselnødder 1 lille håndfuld - ristede
  • 0.5 tsk. Salt

Sådan gør du

  • Knæk bunden af, skyld og skræl de hvide asparges fra hovedet og ned af stænglen.
    Kog lidt vand i en gryde og tilsæt cirka 20 gram smør og 1/2 tsk salt.
    Aspargesene skal koge i cirka 4 minutter.
    Smelt resten af smørret langsomt i en lille gryde og sving det rundt engang imellem.
    Sluk når smørret begynder at brune og tilsæt hasselnødderne.
    Fordel de asparges på to tallerkener og hæld den brunede smør og hasselnødder henover.
    Velbekomme!

Om forfatteren


Denlillemadblog laver mad og drikkelse, som har god smag og hvor alle kan være med.

Følg mig på Instagram her.