Opskrift på blancheret hvide asparges med brunet smør
Lille fredag herhjemme står den næsten altid på lidt fine dining i weekenderne.
Her en klassisk forret her i foråret er blancheret hvide asparges med brunet smør.

Antal: personer
Blancheret hvide asparges med brunet smør
Ingredienser
- 8 stk. Asparges hvide
- 50 gram Smør
- Hasselnødder 1 lille håndfuld - ristede
- 0.5 tsk. Salt
Sådan gør du
- Knæk bunden af, skyld og skræl de hvide asparges fra hovedet og ned af stænglen. Kog lidt vand i en gryde og tilsæt cirka 20 gram smør og 1/2 tsk salt. Aspargesene skal koge i cirka 4 minutter. Smelt resten af smørret langsomt i en lille gryde og sving det rundt engang imellem. Sluk når smørret begynder at brune og tilsæt hasselnødderne. Fordel de asparges på to tallerkener og hæld den brunede smør og hasselnødder henover. Velbekomme!