Opskrift på avocado med rejefyld
Nem og lækker forret eller lille ret der passer godt som en del af en tapas anretning eller f.eks. en påskefrokost.
Kombinationen af avocado, rejer og æg – virker bare hver gang – hjemme hos os.

Antal: personer
Avocado med rejefyld
Ingredienser
- 2 stk. Avocado
- 200 gram Rejer kogte
- 2 stk. Æg kogte
- 2 stk. Tomater
- 1.5 deciliter Creme Fraiche 18 %
- 1 tsk. Paprika
- 0.5 tsk. Dressing
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Bland cremefraiche, citron, paprika, ketchup og smag til med salt og peber. Hak æg og tomater i små tern og bland dette i dressingen. 100 g rejer tilføjes dressingen. Flæk avocadoerne på langs og anret med dressing og resten af rejerne. Stil den resterende dressing i en skål ved siden af til genopfyldning. Avocadoerne spises med en ske! Velbekomme