x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Avocado med rejefyld

ANNE METTE AUTZEN | 13. april 2020

Nem og lækker forret eller lille ret der passer godt som en del af en tapas anretning eller f.eks. en påskefrokost.

Kombinationen af avocado, rejer og æg – virker bare hver gang – hjemme hos os.

Avocado med rejefyld


Avocado med rejefyld

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 2 stk. Avocado
  • 200 gram Rejer kogte
  • 2 stk. Æg kogte
  • 2 stk. Tomater
  • 1.5 deciliter Creme Fraiche 18 %
  • 1 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Dressing
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland cremefraiche, citron, paprika, ketchup og smag til med salt og peber.
    Hak æg og tomater i små tern og bland dette i dressingen. 100 g rejer tilføjes dressingen.
    Flæk avocadoerne på langs og anret med dressing og resten af rejerne.
    Stil den resterende dressing i en skål ved siden af til genopfyldning.
    Avocadoerne spises med en ske!
    Velbekomme

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!