Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Asiatisk Torsk

taniasass_foodstories

Følg Tania’s madunivers ?? taniasass_foodstories

8. marts 2020
Ovnstegt torsk m. Asiatisk twist

Opskrift på asiatisk torsk

En dejlig ret med torsk og et skønt asiatisk præg!

 

Asiatisk torsk opskrift


Antal: 4 personer

Asiatisk Torsk

Ovnstegt torsk m. Asiatisk twist
Forfatter: taniasass_foodstories
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Torsk
  • 25 gram Smør
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 1 deciliter Sødmælk
  • 50 gram ost revet Gruyere
  • 1 Æggeblomme
  • 1 spsk. Æbleeddike
  • 2 deciliter Suppe thaisuppe
  • 1 Lime i både
  • 1 bundt Koriander
  • 100 gram Slikærter
  • 4 Forårsløg

Sådan gør du

    1. Krydr torsken med salt og peber og læg i et ildfast fad.
    2. Smelt smør i en gryde og pisk mel i til jævning.
    3. Tilsæt mælk og ost og pisk op, til osten er smeltet og du har en ostesauce.
    4. Pisk æggeblomme med æbleeddike i en skål til æggeblommesnaps.
    5. Tilsæt 1 deciliter af thaisuppen i ostesaucen og køl det ned til lillefingervarmt.
    6. Pisk ostesaucen sammen med æggeblommesnapsen.
    7. Skær forårsløgene i skiver på 1 centimeter og skær slikærterne i mindre stykker.
    8. Hæld den luftige sauce over torsken og drys med forårsløg og slikærter.
    9. Bag i ovn ved 170 grader i 8 - 10 minutter og lad hvile i 5 minutter.
    10. Drys med frisk koriander og friskpresset lime.
    11. Varm 1 deciliter thaisuppe og brug som ekstra sauce ved servering.

Noter

TIPS: Servér eventuelt med pandestegt spidskål, spidskålssalat eller nudler.