x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Asiatisk Torsk

TANIASASS_FOODSTORIES | 8. marts 2020
Ovnstegt torsk m. Asiatisk twist

En dejlig ret med torsk og et skønt asiatisk præg!

 

Asiatisk torsk opskrift


Asiatisk Torsk

Ovnstegt torsk m. Asiatisk twist
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: taniasass_foodstories

Ingredienser

  • 500 gram Torsk
  • 25 gram Smør
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 1 deciliter Sødmælk
  • 50 gram ost revet Gruyere
  • 1 Æggeblomme
  • 1 spsk. Æbleeddike
  • 2 deciliter Suppe thaisuppe
  • 1 Lime i både
  • 1 bunch Koriander
  • 100 gram Slikærter
  • 4 Forårsløg

Sådan gør du

    1. Krydr torsken med salt og peber og læg i et ildfast fad.
    2. Smelt smør i en gryde og pisk mel i til jævning.
    3. Tilsæt mælk og ost og pisk op, til osten er smeltet og du har en ostesauce.
    4. Pisk æggeblomme med æbleeddike i en skål til æggeblommesnaps.
    5. Tilsæt 1 deciliter af thaisuppen i ostesaucen og køl det ned til lillefingervarmt.
    6. Pisk ostesaucen sammen med æggeblommesnapsen.
    7. Skær forårsløgene i skiver på 1 centimeter og skær slikærterne i mindre stykker.
    8. Hæld den luftige sauce over torsken og drys med forårsløg og slikærter.
    9. Bag i ovn ved 170 grader i 8 - 10 minutter og lad hvile i 5 minutter.
    10. Drys med frisk koriander og friskpresset lime.
    11. Varm 1 deciliter thaisuppe og brug som ekstra sauce ved servering.

Noter

TIPS: Servér eventuelt med pandestegt spidskål, spidskålssalat eller nudler.

Om forfatteren


Følg Tania’s madunivers ?? taniasass_foodstories

Følg mig på Instagram her.