Confit de canard-inspireret andebryst

Opskrift på andebryst i ovn
En nem confit de canard-inspireret opskrift på ovnstegt andebryst, der efterfølgende steges sprøde på panden.
Opskriften er god, fordi den er nem at gå til og indeholder ganske få ingredienser.
Du kan udskifte andebryst med andelår og tilberede dem på samme måde – det er også virkelig godt!

Servings: Portioner
Andebryst i ovn
Confit de canard-inspireret andebryst
Ingredients
- 2 stk. Andebryst
- 2 clove Hvidløg
- 2 stk. Citroner økologiske
- 10 stk. Laurbærblad
- 10 stk. Peberkorn
- Olie smagsneutral olie
Instructions
- Læg andebrysterne i en stegeso eller i et ovnfast fad med låg. Pil hvidløgsfeddene, men lad dem forblive hele. Skyl citronerne og skær dem i halve. Kom halve citroner, hele hvidløgsfed, laurbærblade og peberkorn ned til andebrysterne. Drys med et godt lag flagesalt. Hæld olie på, til det dækker fadets indhold og læg låg på. Sæt fadet i ovnen. Giv retten 4 timer i ovnen ved 100 grader. Tag andebrysterne op af olien. Steg andebrysterne brune og sprøde på skindsiden i den olie, der hænger ved.
Notes
Du kan bruge andelår i stedet for andebryst i opskriften.