Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Andebryst i ovn

Katrine Louise Fisker1. september 2018
Confit de canard-inspireret andebryst

Opskrift på andebryst i ovn

En nem confit de canard-inspireret opskrift på ovnstegt andebryst, der efterfølgende steges sprøde på panden.

Opskriften er god, fordi den er nem at gå til og indeholder ganske få ingredienser.

Du kan udskifte andebryst med andelår og tilberede dem på samme måde – det er også virkelig godt!


Servings: 2 Portioner

Andebryst i ovn

Confit de canard-inspireret andebryst
Author: Katrine Louise Fisker
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 4 timer

Ingredients

  • 2 stk. Andebryst
  • 2 clove Hvidløg
  • 2 stk. Citroner økologiske
  • 10 stk. Laurbærblad
  • 10 stk. Peberkorn
  • Olie smagsneutral olie

Instructions

  • Læg andebrysterne i en stegeso eller i et ovnfast fad med låg.
    Pil hvidløgsfeddene, men lad dem forblive hele.
    Skyl citronerne og skær dem i halve.
    Kom halve citroner, hele hvidløgsfed, laurbærblade og peberkorn ned til andebrysterne. 
    Drys med et godt lag flagesalt.
    Hæld olie på, til det dækker fadets indhold og læg låg på.
    Sæt fadet i ovnen.
    Giv retten 4 timer i ovnen ved 100 grader.
    Tag andebrysterne op af olien.
    Steg andebrysterne brune og sprøde på skindsiden i den olie, der hænger ved. 
    Confit de canard

Notes

Du kan bruge andelår i stedet for andebryst i opskriften.