Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Æggemuffins

Lene Barner Dyg

Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.

23. december 2018

Opskrift på Æggemuffins

Sund og nærende måltid propfyldt med æg og grønsager. Det er både gluten- og laktosefrit og kan bruges til både frokost, aftensmad eller et mellemmåltid, hvis du er på farten.


Antal: 4 Portioner

Æggemuffins

Forfatter: Lene Barner Dyg
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 10 stk. Æg
  • 2 tsk. Loppefrøskaller
  • 1 tsk. Chiliflager
  • 1 tsk. Gurkemeje Stødt
  • Krydderier Salt og peber
  • 2 tsk. Gulerødder Revet
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 1 stk. Porre Lille
  • 3 stk. Broccoli Mellem buketter

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft.
    Hak alle ingredienser i små stykker og kom dem i en stor skålen sammen med æggene.
    Æggemuffins
    Pisk det hele godt sammen.
    Æggemuffins
    Smør et muffinfad med lidt olie og hæld massen ligeligt fordel i de forskellige rum.
    Æggemuffins
    Bag dem ved 180 grader i 20 minutter og lad dem afkøle lidt før servering.
    Æggemuffins
    Server dem gerne med rugbrød - f.eks. det her hvis du vil holde dig til glutenfri og laktosefri kost.
    Æggemuffins