x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Æggemuffins

LENE BARNER DYG | 23. december 2018

Sund og nærende måltid propfyldt med æg og grønsager. Det er både gluten- og laktosefrit og kan bruges til både frokost, aftensmad eller et mellemmåltid, hvis du er på farten.


Æggemuffins

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Lene Barner Dyg

Ingredienser

  • 10 stk. Æg
  • 2 tsk. Loppefrøskaller
  • 1 tsk. Chiliflager
  • 1 tsk. Gurkemeje Stødt
  • Krydderier Salt og peber
  • 2 tsk. Gulerødder Revet
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 1 stk. Porre Lille
  • 3 stk. Broccoli Mellem buketter

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft.
    Hak alle ingredienser i små stykker og kom dem i en stor skålen sammen med æggene.
    Æggemuffins
    Pisk det hele godt sammen.
    Æggemuffins
    Smør et muffinfad med lidt olie og hæld massen ligeligt fordel i de forskellige rum.
    Æggemuffins
    Bag dem ved 180 grader i 20 minutter og lad dem afkøle lidt før servering.
    Æggemuffins
    Server dem gerne med rugbrød - f.eks. det her hvis du vil holde dig til glutenfri og laktosefri kost.
    Æggemuffins

Om forfatteren


Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.

Læs mere om gluten her