Sund og nærende måltid propfyldt med æg og grønsager. Det er både gluten- og laktosefrit og kan bruges til både frokost, aftensmad eller et mellemmåltid, hvis du er på farten.

Ingredienser
- 10 stk. Æg
- 2 tsk. Loppefrøskaller
- 1 tsk. Chiliflager
- 1 tsk. Gurkemeje Stødt
- Krydderier Salt og peber
- 2 tsk. Gulerødder Revet
- 1 stk. Rød peberfrugt
- 1 stk. Porre Lille
- 3 stk. Broccoli Mellem buketter
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og riv dem groft. Hak alle ingredienser i små stykker og kom dem i en stor skålen sammen med æggene.
Pisk det hele godt sammen.
Smør et muffinfad med lidt olie og hæld massen ligeligt fordel i de forskellige rum.
Bag dem ved 180 grader i 20 minutter og lad dem afkøle lidt før servering.
Server dem gerne med rugbrød - f.eks. det her hvis du vil holde dig til glutenfri og laktosefri kost.
Om forfatteren
Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.