
Opskrift på wagyu rib fingers sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Ribfingers – Det er første gang jeg har prøvet Ribfingers, og så endda Wagyu…smagen var vandvittig god…mindblowing god!
Dog kunne de godt have tålt noget længere tid. Jeg gav dem 9 timer men 24-48 timer havde de ikke taget skade af. De var ikke seje men heller ikke super møre, men smagen var decideret sindssygt…næste gang får de 24 timer og så tager jeg det derfra.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Rib Fingers Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 4 stk. Rib Fingers Wagyu
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
- Server straks.